Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mlad sam, ne znam kako je Pape igrao, ali po prici starijih, on je broj jedan.
@GorazdeGradHeroj po priči starijih Pele i Maradona su najbolji ikad pa eto
@GorazdeGradHeroj ...safet susic i milos sestic iz laktasa su vjerovatno bili najbolji dribleri ex yu fudbala...a bili su poznati i kao debilni...ponakad bi im treneri morali objasnajvati na koju stranu oni napadaju....a kad dobiju loptu...bilo im je nemoguce oteti....ua danasnjem fudbalu oni se nebi naigrali...nebi bili ni u rezervi...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ahahahaha Ne glupiraj se. Da djeca nisu glasala, ne bi bio prvi. A glupo je uopste i usporedjivati jednog Susica i tebe.
imao sam prilike uzivo gledati i susica a i dzeku...jeste da sam zeljovac...ali objektivno susic je bio velemajsor...zato je po mom skromnom misljenju pape br.1 a dzeko br2...a papetov brat sejo da nije poceo cugati on bi bio br.1...
Pape posle Zlatana i Salaha najbolji musliman fudbaler..izmedju Dzajica i Piksija 10 god.uz Pizona najbolji fudbaler bivse YU..Sto tada nisu mogli pre 28 u inostranstvo pa nije bilo ni karijera druga prica..Dzeko nije los napadac pogotovo u ovom skromnom fudbalu bivse juge ali daleko od Papeta..Jedi i znanjem i talentom uz Papeta bio je Baka ali naopak.
Dzeko prvak u Njemackoj, Engleskoj, u Italiji dobro stoji...svaka cast Papetu ali igraci se vrednuji titulama a ne sta moj dedo kaze...
Dzeko je svjetska liga ko napadac a Sušic je bio kompletan igrac i po meni najbolji .
Ovo nije objektivan rezultat...vecina onih koji su uzivo gledali majstorije Sušića nemaju facebook, vremena...ostalo, kao ova danasnja hi-tech omladina. Džeku izuzetno cijenim i volim, navijam za svaki njegov gol i skacem po sobi...medjutim realno Džeko je sa Vahidom Halilhodžićem najbolji centarfor svih vremena.
Kad Dzeko da tri gola recimo jednoj Italiji,pa zatim da tri gola jednoj Argentini onda ce moci u istu recenicu sa Papetom!!!
Samo Pape... pogledajte šta u Francuskoj misle o njemu.. i ljudi ponosni što je igrao u njihovoj ligi.. a mi ovdje da možemo, sad bi ga se odrekli.. kakvi smo.. i Dzeko je vrhunski igrač, jedan od najboljih centarfora u svijetu,da se razumijemo, ali Pape je Pape.
https://www.youtube.com/watch?v=0JB2BlZKJcQ
Kakav je Pape bio igrač možete vidjeti u videu ispod kada odigra dupli pas sa protivničkim igračem i zabije gol tadašnjem aktuelnom svjetskom prvaku Argentini, a na kraju je završeno sa pobjedom Jugoslavije uz njegova 3 gola. Treći gol je remek djelo. https://www.youtube.com/watch?v=7NU1SfZ-7Nk&feature=emb_logo
@joza.bros hehe...ovaj video je u pitanju https://www.youtube.com/watch?v=0JB2BlZKJcQ
Iskreno, dobri su oba al jedan je Dzeko.Jel vam ikad iko reko da je bolji Edin Dzeko!!!
Najgluplja anketa u istoriji. Cuj Džeko sa Papetom? Nevjerovatno! Sutra ocekujem anketu Mesi vs Hebibovic, ko ga yebe i tu ce raja glasati. Idemo Heba!
Joj ovih pitara haha, kakav bolan pape, svaka cast i njemu ali on dzeki nije do koljena, sta je to pape osvojio? I porediti to vrijeme i danasnji fudbal je nebo i zemlja... Dzeko je prestigao njegove rezultate jos dok je u njemackoj igrao, ovo poslije je historija bh fudbala.
Broj 1 najbolji si majstore
TO JE GRESKA
Blaž Slišković najbolji fudaler Bosne i Hercegovine!
Osim je Susica iz penzije vratio u reprezentaciju SFRJ koja je bila u prilici igrati finale svjetskog prvenstva na kojem je igrao Maradona.