Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo u inat ovim pakasima 10 clanaka dnevno za dzeku :D:D
ako ti je KRIVO nek ti prne IVO
Onaj sto je Dzeki kroz noge probaciv\'o mora da je sad jako ljubomoran... 0 like - 1 dislike
Valjda nece imati previse strahopotovanja prema Shevchenku, taj je svakako ispuho...
Ja sam čuo da Džeko voli muškarce. Jel to istina? Pozdrav iz Srpske!
hrvat je u pravu... treba malo dat da disemo imamo i drugih igraca osim dzeke
nemanja vidic, najbolji stoper svih vremena. ps ovo su clanci o dzeki a vise se spominje vidic, dli ja to osjecam veliku ljubomoru. ps2 jbs vidica kad su nekog zanimali odbradbeni igraci.
@dzebrail Dao je na OT-u u LS preko Evre gol, a sad u derbiju ga je Vidic pojeo... Nego, Dzeko je extra igrac i najbolji je spic sa ovih prostora !
koja je ovo igracina ...desnom pa lijevom i sve u 5 minuta...kapa do poda care...i jos da napomenem da je dzeko 2 puta igrao protiv vidica i dva puta dao go...wolfsburg - manu...
http://rutube.ru/tracks/4140996.html?v=2af402e3af25cfb0dac0dd4b0ff6decf uzivajte
Ne mogu da vjerujem da zbog svakog j...og clana mora doci diskusija o nacionalizmu i slicnim sra...ima. Mrzite vi jedni druge koliko zelite, ali zapamtite da smo za citav svijet samo glupi balkanci i ako ovako nastavite samo cete potvrditi to. A vezano za uspjeh fudbalera/nogometasa koji dolaze sa prostora bivse Jugoslavije ja se iskreno radujem za svakog, jer nam to ne mogu osporiti da smo najbolji u Evropi!!! Pozz P.S.: Preporucujem svima film \"Jednom braca\" o Divcu i Drazenu, trebao bi biti veoma poucan za neke!!!
http://www.soccer-blogger.com/2011/02/25/man-city-vs-aris-salonika-3-0-highlights-goals/ malo neovisnih komentara!
KARAJ IH DZEKO
ciji pasos? hahahahahahahahha pa da me uvijek izvode na poseban izlaz na aerodromima ili dodatno pretresaju auto na granicnim prelazima aman ja lud?!! samo sam pokusao da vam ukazem na to koliko pretjerujete sta bi da vam je reprezentativac kapiten MU a ne klupa u MC osim ako nije utakmica protiv nizerazrednog Arisa kog bi Partizan odvalio i u Solunu i u Beogradu
dzeko-x.com
Odo se bacit u snijeg od sreće
10 clanaka o Dzeki i Bosni!