Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Amra ostala kod kuće da mota staklariju u novine.
@novibosman345 ostala da pitu mota.
Čovjek radi transfere vrijedne 20-30 milona eura. Zarađuje godišnje bar petinu od toga. Promijenio nekoliko klubova u 3 lige 5ice, nadavao se golova gdje god je igrao, digao šampionske pehare. Čovjek iz ničega, vlastitom zaslugom i upornošću. Kako god, čovjek koji živi svoj san. Načekati ćemo se nekog novog Edina Džeke. Sretno majstore.
Imal kakva klauza u ugovoru da zeljo opet uzme koju markicu?
Nece Dzeko jos nigdje...
Ja da imam para k'o Džeko, kupio bih Klix i zabranio brisanje komentara ; )
Dzeko nemoj da bi zabio igro sam na Sampdoriju
I ja 1x, ako ne prodje ne izlazim mjesec iz kuce
Gledo sam zadnju ovu kvalifikacionu utakmicu protiv Belgije na grbavici , Džeko je mašina baš se vidi kako lik odskače od ostalih naših igraca , brzina , snaga , tehnika ... da imamo još jednog Džeku u ekipi bilo bi odlicno , a ovi sto seru protiv njega mogu samo gova na da se najedu .
Sretno Edine i veceras protiv Sampdorije a i u buduce abda u Premier ligi sa Chelsea...i ovaj transfer pakazuje da je Dzeko i sa 31 jos uvijek svjetska klasa.
Pokazao si koliko vrijediš samo naprijed
Idemo 💎 sijaj najsjajnije do sada
Svakih pet minuta nova vijest. Napravite "pratimo uzivo" i sve o njemu tu srocite, hebem mu misa.
steta sto ga ne mozemo gledati u ligi prvaka sljedeci mjesec
Sretno!