Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DŽEKOOO MAJSTOREEE MOGU SAMO DA TI PUŠE ONI ŠTO TE NE VOLEEEEEEEE
NEKA NAMA DŽEKSONA! ;-)
MA ŠTA 50? 100 milijona evura! TO JE NAŠ DIAMANT ALOOO!!!1! DŽEKO CAR ĐEKO DIJAMANT ĐŽEKO ZMAJ najači čovijek u BUNDESLIZI, 50 milijuna je MALO,.
Ma sta vrijede 25 mil Dzeko vrijedi i 50 miliona eura.
@@aki A to R.S nije dio Bosne i Hercegovine?? Neven Subotic je srpski bosanceros isto kao i ti kad odes u Beograd! Mozete glumatati srbende u Bosni ali u Srbiji ste bosanci,ovo govorim iz iskustva..
ti i fudbal dvije razlicite price,njemacki fudbal nece biti kao sto je bio,buhahaha....pa njemci i brazilci imaju najrentabilniju ligu na svijetu stupido jedan,ekonomska racunica govori da najmanje ulazu a najvise profitiraju...to sto su oni stisnuti na transfetima je druga prica...posjecenost stadiona je najveca...a sto se tice reprezentacija,engleska i velika takmicenja hahah,nemaju oni to u KRVI sto imaju svabe,pa pogledaj rezultate,eto zadnjih 5god pa uporedi eng i njemacku... a sto se tice ovog srbina,bosanac je on jer je rodzen u Bosni i Hercegovini,makr to ne htijo al jest,a za 10tak godina navijat ce banjaluka za bih,kad budu banjalucani u rep. jer to je jednostavno tako...
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/premijerliga/clanak/100209064/komentari#komentari
Neven Subotić nije bosanac nego Srbin iz Republjke Srpske. Pa za koga bi igrao nego za Srbiju, neće valjda za Njemačku.
Džeko, daj makar cenera, Allaha ti...
PS..samo da dodam jos nesto zaboravih, ja sam d.e.r.p.e ,.s.t.a.ri me s.i.l.u.j.e a i l.i.z.e.m s.t.a.r..o.j s.u.p.a.k!!! s.e.k.a mi je l.e.z.b.a.c.a , imam j.e.b.e.n zivot do b.o.l.a, pozelim da se u.b.i.j.e.m. bih4ever!!!¸
Najskuplji sastav lige im vrijedi ko dva igraca Barce . MESSI & IBRA . :) Proslo je vrijeme Njemackog fudbala nikada nece biti vise znacajni u evropi pored Spanaca i Engleza.
Bolje reci dva Bosanca,Neven Subotic je bosanski srbin,to sto igra za Srbiju je druga prica!
a idel u milan ?
karambba pipooooooooooooo ,a ti
@halid beslic LOL mora bjezati iz njemacke dzaba je. slaba je to liga za njega