Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dzeko kapa dole,nisi nikad ovoliko pretrcao u zivotu !!
ocigledno nisi gledao utakmicu pred potpisivanje novog ugovora sa citijem
Bravo zmajevi poravilistese svaka cast
Dugo ga nisam vidio da se ovako trudi. Ocigledno samo protiv Belgije :D Svaka cast Dzeeeko !"
Safet klupa ugrozena, a samim tim i njegovo mjesto kao kapitena, cupa se covjek jbg.
bravo djekson daa je usla ona glavom
Eto nam Safeta, udobno se smjestiti 2016. i gledati euro bez BiH, super. :r
Dzeko dao 38 golova za BIH, od toga 4 Belgiji.,plus oni su zasluzni za nadimak Dijamant, e kad je tako,Dijamantu,zelim ti idalje da ti belgijanci budu dobre musterije.
u drugom poluvremenu nisu uspjeli dva pasa sastaviti i to se zove dobrom igrom -svasta
SVAKA CAST DZEKOOOOOOO
Ponos nas! Dijamant.
Dzeko bio odlicna radilica u ovom mecu... Svi su za pohvalu... Ovo je njihov kvalitet.. definitivno. Al nerazumjem opet... zasto neigraju protis svakoga ovako dobro!? Oni to mogu!
Besic je ozbiljna konkurencija C.Norrisu, zmaj za 10
Edine, zalaganje igraca u dvije zadnje utakmice je bilo za 10. Kapa dole! To nas spasava. I publika, naravno.
Bravo Džeksone, srce mi je puno kad vidim da se igrači bore kao lavovi :)
Mi smo nekad Belgiju tukli sa 5 komada, a sad smo zadovoljni remijem
Burazeru, nekad smo mi jedva neriješeno protiv Irana izvlačili. vremena se mijenjaju. Ova Belgija je rasula sve balkanske ekipe, jedino zmajevo gnijezdo neosvojeno.
Svaka cast
EDIN DZEKO igrac kojeg 50% vas pljuje kad ne daje golove.. igrac koji je dijamant kad ga zabije... moje misljenje: edin dzeko je klasa igrac.. igrac koji ima pregled igre kakav niko nema u nasoj reprezentaciji.. igrac koji je postao jos bolji od kako je kapitensku traku poceo nositi.. igrac zbog kojeg veceras nismo primili jos bar 2 gola.. a razlog tome je sto je frajer mahao i rukama i nogama kako ko da kojeg igraca cuva i kako da se krece.. igrac koji je poceo da trci vise od ijednog igraca na terenu (valjda zbog te kapitenske trake) nek je** mater oni koju pljuju po njemu..
Svaka cast za komentar, dominacija!!
Nema se šta tu kalkulisat. Izrael napast ko Amerika Vietnam, od prve do zadnje minute, ne dat' im ni da uzmu daha. Znači, ginut od 90, bar 85 minuta. Napunit ih 5, pa onda u odbranu. Da su Belgiju nastavili napadat, bilo bi 2:0, a ne 1:1. Neće da se drže toga da je napad najbolja odbrana. Svaki put kad bi pritisnuli Kurtou, on bi nama ispucao loptu.
ne valja ti poredjenje sa Vijetnamom, ako ih tako napadnemo dobice nas :D
Ma, neće, zajebani smo kad pritisnemo, dok se u odbrani pogubimo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
veselite se .. https://www.youtube.com/watch?v=iaAzFBT8USo ..
Veselite se http://www.youtube.com/watch?v=sXkl_dNI6rc
:rolleyes: