Na terenu protiv Velsa
36
Džeko: Stisnut ću zube i zaigrati
Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pusti ti Vedu neka igra, ti ces stisnuti zube ali vuci se po terenu.
Joj kloca, igro 2 minuta 2 puta dobio loptu, oba puta je izgubio promasio 100 postotnu sansu povrijedio se pa ovo ne bi napravio ni Messi za 2 minuta
The real BOSNIAN DIAMOND.God bless you.
Dzeko se kao relativna zvijezda VISE BORI na terenu nego 50% drugih reprezentativaca koji su dvije klase ispod njega, i koji MISLE da su zvijezde... Ono sto je zalosno je da se generalno nezalaganje u reprezentaciji upire samo u Edina...a imas 3-4 pacijenta na koje bi prst trebalo uprijeti prije njega...a koji nisu ni blizu toliko bitni u reprezentaciji kao Edin. Toliko.
Glup si :-) Ti nisi ni u svojoj kuci kralj, a kamoli u Engleskoj :-)
Kapitalisticka roba .Dobar igrac ali slabi sjeduci na klupi.Ali jebiga ko nebi igra u najplacenijoj ekipi na svjetu.Da je englez ili talijan ?à vako mala BH.De nade onu drolju staru,.
poslje mene ko pisne govno stisne
Muslimovic Zlatan!!!!!!!!!! Muslimovic Zlatan!!!!!!!! Muslimovic Zlatan!!!!!!!! Muslimovic Zlatan!!!!!!!! Muslimovic Zlatan!!!!!!!!!! Covjek koji gine za dres nema mjesta u repki a ovaj setac sjedi na klupi ili u najboljem slucaju igra dvije minute.
Ovi koji komentarišu protiv Džeke fakat nisu normalni.. pa imate li vi pametniija posla od hejtanja na netu? xD Dajte malo budite civilizovani, pustite čovjeka na miru a o tome da li igra dobro il ne, valjda je na Sušiću da donese odluku :D
Kloc bio Dekloc postao(u glavi plus sto je ikompleksiran) moze imat sve pare svijeta al papak ostaje papak. Kakve ribe vodaju njegovi saigraci pa cak i oni koji zaradjuju 10 puta manje a klocina ni sa miliionima mjesecno nemoze dalje dobaciti od mahalske polovnjace.
ovaj clanak je plagiat uzeli su od reprzentacija.ba
imam osjecaj da dzeko gubi podrsku svojih najvjernijih navijaca koji su napokon uvidjeli koliki je to kloc
go nam u prijateljskoj nece pokazet koliko vrjedi kad citavu sezon urpesjedi na klupi
Nemoj stiskati zube molim te, nego stisni i budi covjek i reci nisam spreman ima spremnijih od mene neka igraju.
http://4fudbal.com/ovako-je-izgledala-zadnja-pobjeda-bih-6-9-2011 http://4fudbal.com
Hebo ovo, haj stisni zube i treniraj vise da popravis losu formu.
ovi što pričaju protiv reprezentacije su obične p.ičke šta vi ba znate o fudbalu, pa ja nemate pojma, onda nemojte džaba kenjat.