Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brz oporavak Dijamantu, Koljica u napad
Krpic takodje bi jedna od varijanti bio.
dobro je da nije sta drugo....Brz oporavak
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Žao mi je zbog Džeke, tj. njega lično, ali drago mi je što će se konačno vidjeti gdje stojimo bez njega. Proba za mračnu budućnost.
Uzimamo garant... Repka ce da progleda konacno.
Sad ce mali puki opet bosnjama zabiti tuki. I molim redakciju ovog bosnjackog portala, kojeg vode lazni hrvati a la zeljko komsic, da ne brise moje postove u kojima nema nista uvredljivo osim ciste i brutalne iskrenosti, koju oni ocigledno ne mogu podnijeti. I ako me vec banujete, bar se udostojite da napisete razlog, jer kad bosnje napisu da mandzukic ne zasluzuje nista dobro jer je hrvat, taj post i dalje stoji, a kad ja odgovorim na to istom mjerom onda vi mene banujete bez objasnjenja.
@zgembo.adislic toliko o vasoj objektivnosti i principijelnosti.
Dzeko do kraja godine ce se oprostit od reprezentacije !
Ma nema se tu šta ni reći. Džeki svaka čast i hvala za sve što je uradio za reprezentaciju, no međutim, humoristično je a ne primjetiti, da sam Džeko košta duplo više od čitave reprezentacije Kosova, a ljudi bukvalno jedu pred sobom. U čemu je problem? E problem je u tome što kod nas fudbal igraju djeca moćnika kojima se ne smije reći NE. Zato talenti ispaštaju i zato smo tu gdje jesmo!
Kultna izreka Ušanovića - "Ne treba nama nikakav Zlatan Ibrahimović, imamo mi takvih na bacanje..." Opisao je perfektno stanje u cijeloj državi. Pametnom dosta!
Eeee *ebem te sreco ,BABUKA BRZ OPORAVAK DA SE VRATIS JOS JACI JER ZAMJENE TI NEMA,SINE BPSANSKI !
Zuti vracaj Ibisevica!
Isto ovako su se rasuli i kad su prošle kvalifikacije izgubljene, pred sami krug pođoše s povredama k'o na traci. Samo što se nisu povređivali na putu od svlačionice do stadiona na zadnjim kvalifikacionim utakmicama
Znaci PUKI ce nas opet Stuki otpozadi... Nikad mi nismo imali blage veze o fudbalu..da budemo realni..TIM koji nema rezervna rjesenja ZA SVE i nije tim.podsjetimo se : Samo gledamo u Dzeku u napadu..Sredina terena ne postoji SUPLJE ko SIR a ODBRANA je 25 GOD problem..Ko smo to onda MI ???WTF
@adnanmedina ..Puno pljujemo po SELEKTORIMA. CIRO.PAPE.nevalja ZUTI .pa koga hocete WTF..MURINJA.nece nasi da trce.ginu ko u KLUBOVIMA.susrete kvalufikac.shvataju ko SPORTSKI DAN dok NAROD jedva skupi za KARTU za BILINO.TREBA SE OPREDJELITI ZA BH LIGU I IGRACE NIJE BITNO JEL IZ BIJELJINE ILI IZ SARAJVA..NEK BAREM MOMCI GINU..I TAKO DIZEMO LIGU..I UNOSIMO KONKURENCIJU MEDU IGRACIMA .ja bih licno 80% BH igraca Premier L ..ubacio u A tim..pa nek barem oni PROSIPAJU BoDOVE..sretan oporavak DZEKS
Nećemo ni osjetiti taj propust. Ionako se više valja po zemlji nego što igra, čim je primio loptu čim je pao. Wtf
Ok, propali smo...
Šteta zbog povrede, al' hvala Bogu pa neće igrati za ovu raspalu repku
Naravno Prosinečki već ima zamjenu. Iskoristio je ove dvije godine da ne uigra baš nikoga na toj poziciji, iako je Džeki još par godina do fudbalske penzije.
Os zygomaticum
Da je bitno, stavio bi masku i odigrao. Cuvaj se Edine za vaznije stvari, u kojim imamo sansu za nesto.
@KremaZaCipele On brate sto se cuvo.cuvo, njegovi vozovi u repci prolaze
Eto odma dvije izgubljene tekme jer je 90% ostalih igraca nesposobno ( mada bi i sa Dzekom izgubili )
ako je za vas dzeko dobar fudbaler onda vi nemate pojma o fudbalu