Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jebi ga, opet ćemo izgubit :/
Kako ide ljudino, moRel se sjediti?
Hoce li, Dzeko igrati, ili biti na zimskom bazaru?
za njega bi najbolje bilo da amar osim preuzme repku.napokon bi se borio za startno mjesto u napadu reprezentacije jer bi expresno otisao na klupu.
duel,sta ce se naguravat za mjesto na klupi?
Naš dijamant...šesti najefikasniji igrač Premiershipa u historiji.
Ovo minus možda od fanova Boška Balabana koji je proglašen za najgoreg napadača svih vremena koji su igrali u Premiershipu? :))
Ne ispravljaj me sine kad nisi u pravu - http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2834637/Premier-League-s-worst-strikers-Stephane-Guivarc-h-Afonso-Alves-Ade-Akinbiyi-Nos-10-1.html http://rs.n1info.com/a13747/Sport-Klub/Fudbal/Bosko-Balaban-najgori-napadac-u-istoriji-Premijer-Lige.html
još je to rovito, ništa naglo ..
...s tim da ce Besic igrat, a dijamant presjedit utakmicu.
@Kenny, nije ga strpao u dzep nego u bolnicu :)
Jel jedan na jedan?