Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Dzeko, evo jos jedan uvali. .
Majstorija.
gol je sve samo nije rutinski jbm vas neuke a Bh. napadaču je ovo treći a ne drugi gol ove sezone u Seriji A nabijem vas neinformisane...
Majstor je proradio...bice golova i ove sezone abda...sretno legendo.
Da je Florenzi podcijenjen igrac, to je znao svako ko imalo prati lige petice. Veceras je samo pokazao ono sto su svi znali, a to je da je vanserijska igracina. O Dzeki nema potrebe da ista kazem, covjek je samo igra onako kako smo od njega naviknuli, bez greske, i bez previse kalkulisanja. Uvijek na pobjedu, i uvijek prvi.
@TeRmInAtOr10 e, onda se vjerujem slazes i sa tim da De Rossi i El Shaarawy nemaju mjesta u ovoj Romi . Vecih kiksera nisam odavno gledao. Dakle, bas me zanima sta mislis o njima.
@TeRmInAtOr10 Bas tako sam i ja nesto konto. Gonalonso moze ponijeti sredinu, ne samo natrag, nego i naprijed, sto DDR svakako ne radi vise. Dok je bio mladji znao je i on potegnuti, ali je bas ocito da on nema vise snage za neke prodore. Sto se tice El Shaarawija, momcina je jednostavno nedovrsen igrac. Ne znam je li mu prerana slava udarila u glavu, ali ni u Milanu se nije proslavio uspjesnim zavrsnicama. ocekivalo se da to popravi u Romi, ali kao sto vidimo, nista od toga.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
a dva zicera što je promašio prije toga, potuče na liniju PS i ja navijam za Želju da ne bude zabune
pa debilu postoji li i jedan napadac na svijetu da je stoprocentan......navedi ga
Ko je babo?
zeljina skola
uff skole i govana :D
@Fra_Ivan_Jukic nemoj tako, sve klasne napadace izbacuje :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Babuka!!!!
Kad ce 5 djete ipak si misliman, a muslimani imaju minimalno po 10 djece
nepismen i glup,pobjednicka kombinacija.
@Jack_Goff Kakva je tvoja bradica
Prosti amater