Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa hajde više negdje nek se i to jednom riješi!
Idi vise bilo gdje samo idi ubise nas vise,,,,,,
dzeko idi u arsenal
dzeko moze otici za 40 miliona !!
SA-X je neumoran!
Kao sto je Adriano dobitnik \"Zlatne kante\" za najgoreg nogometasa Serie A,mislim da je Sarajevo-x zasluzilo istu \"Zlatnu kantu\" u domenu novinarstva,narocito kada je rijec o Edinu Dzeki!
Džeko x -com
at Sarajevo-x Portal Evo cu vam otvoreno reci NE SERITE VISE. Stvarno mi je muka od tekstova Edin Dzeko ce vamo Edin Dzeko ce tamo.
Otvorio sam ovaj clanak samo komentare da vidim. ccc DOSTA I VAS I VASEG SARAJLIJICE DZEKE. Jedva da zna hodati a on bi u Man city, nema nista od toga sarajlijice moje lijepe, zao mi je, djaba ga gurate. Nije vam to Bosna pa da moze preko veze.
Ma nece u City, sta ce tamo, Dzeko treba u klub u kojem igraci nisu veci od kluba, dosta mu je jedan Wolfsburg u karijeri. Ove igracke bogatasa treba izbjegavati, Wolfsburg je igracka VW, City je igracka nekakvog seika. Dzeko treba u Real, Realu treba Dzeko, Mourinho trazi klasicnu 9!
Hodi u zelju pa neka umuknu novinari (DOSADNI SU), ali pod uslovom da igras a ne da glumis nekog igraca! Nisi MESI niti Ronko! Nece ga niko, a ovi navalili da pisu o njemu kao da je...
he bo vas on vise sve redom u redakciji!!!!!!!!! I ON I NJEGOVI TRANSFERI... SVAKE HEFTE DRUGI KLUB, A DZEKO NEMRDA NIGDJE.. I TAMO SE SAMO BRUKA, SAD CE GA SE I ONI RIJESIT I OTICI CE U ISTAMBUL ILI CE SE PRIFATIT MIKROFONA KO BALJIC, I ZELJO GA JE VISE PREVAZISO..
j**o vam dzeko m***r sjeeeeema
Jedna od najvećih tajni Sunčevog sistema mogla bi biti riješena novom teorijom: Dzeko prelazi u Vratnik!!
Budalasi, ima mjesta u sarajevskom potsavezu.
Dzeksonu samo ti idi,nije vazno jel Bayern,Real,Juve ili AC Milan! Onaj McClaren ce te ubit ako ostanes zauvijek u Wolfsburgu!
Dzeko je dobar napadac,ima jak sut a zna i prodriblat pa dodat loptu,dobro bi bilo da predje u englesku,a zna i zabit glavom go nekad,ali mu je bolje da predje u alexa fergusona,jer je i on pravo dobar trener,a dzeko ima neke poteze ko pravi napadac,zna svasta sa loptom napravit ko ronaldo,al onaj pravi.