Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
није свашта глуп, ма какви
Gol jekada je na satu stajalo 14min:40sec => znači u 15. minuti Bravo SA-X
na snimku , clipu , pise da je dao u 16 minuti a vamo u tekstu pise 15 minuti... kome vjerovati , stvarno sam zbunjen ovdasnjim medijima
Dzekoooooo majstoreeeeeeeeee, svakaaa castttt, al najjaci ovaj prvi komentar \"KAD PAPE POSTAVLJA TAKTIKU\" hahahahahahaha
Ruska posla..
Lakaća! :)
Sigurno Mandzukic nije igro, dok su dobili!?. BVB4EVER
Kako lijepo vidjeti na naslovnoj , MI SMO ZELJINI , DZEKO JE NAS ! ps.kad ce se pitarcici gdje spomenuti osim u crnoj hronici.
Odličan!
Do juce ste govorili da je kloc sad je zeljina skola XD decko je fakticki pobjegao sa Pisekom iz Zelje.Jedini Pisek je vidio nesto u njemu ,a Zeljini snobovi su mu jedva i minutazu dali.Kakvi Sabani su u tom malom Zelji.
svaka cast majstore, vidi se Zeljina skola :)
igra mali ovu kaursku igru predobro..
5 golova u 5 utakmica....dobar
Pitanje: Kad Džeko jedino ne može dati gol? Odgovor: Kad Pape postavlja taktiku:)