Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najvažnije je da si svjestan da nije bilo baš najbolje večeras, i da može puno bolje. Bit će ludilo u Zenici idemo da ubijemo cigane.
Posteno
Neka neko objasni našim panjevima da ne glume Španiju i nešto atraktivno pokušavaju igrat jer se samo blamiraju , toliko puta dodju do armenskog šesnaesterca ili krenu u kontru pa neka bespotrebna dodavanja , komplikovanja , ma oni bi da bukvalno loptom ušetaju u gol , pa znate li šutati idioti jedni .
dzeko.od srca ti želim da naguziš Anu Bavrku.
Krampa e.dž.
JEDVA CEKAM MEC NADAM SE DA CE GRCKA SATRAT BALIJE ! NAVIJACU ZA GRCKU SAMO ZATO JER SE KRSTE ISTO KAO I MI ODNOSNO JER SU PRAVOSLAVNE VJERE,I NARAVNO IZ CISTE PAKOSTI I ZLOBE PREMA BALIJAMA KOJIMA ZELIM STO VISE NEUSPJEHA U SVEMU
Libo nas tuki za tvoje mišljenje
Edo ovo je veceras veoma bilo blijedo kako od tebe pa sve do Sehe koji u istinu i nije imao nekog posla. Nema onog finog sitnog veza koji se lijepi za oci.
nije lako danas igrati. to vam kladionice mogu najbolje objasniti. pobjeda je pobjeda i nema tu neke velike filozofije. idemo protiv grčke hrabro pa šta bude.
Amricee daj mu višeee nije ti od zlata usraće nam kvalifikacije svojom nervozom
Tako je kapitenu otrest grke da nas zapamte dok zivi
Dijamante naš 😊❤
Samo jako 💪💪