Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja nikako ne mogu vjerovati da je ona panjuga Mandžukić ostvario toliko bolje transfere od Džeke , a nije mu ni do koljena . Pored Juveta došao je u ovakvu nesposobnu , luzersku i gubitničku ekipu .
Ova Roma nije ni za k...c!!! Malo jaci protivnik i njih nema ni na mapi.... svaka cast Dzeki, ali gol je nevjerovatno slucajno pao tako da bi izgubili glat
KA PI TE NU 👍👍👏👏
Dobro je postigao je gol, eto nije zabio.
Neka braćo moja pravoslavna iz zapadnog dela Srpske, imaćemo nekad i mi reprezentaciju, i naše Srpske pravoslavne igrače koji neće dolaziti iz mešanih brakova sa katolicima, i koji neće gledati uvek u Sarajevo neko u naše SRPSKO TREBINJe I BILEĆU , to su oaze našeg razvoja i kulturnog prosperiteta, eto nemojte mi šta zamerit, pozdrav iz naoblačene Istočne Srpske CCCC
nego*
😂😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jsksk
Najbolji strijelac Rome svih vremena u jednoj sezoni.Naklon do poda majstore.
25 golova i 7 asistencija u seriji A. Kad se Dzeko oprosti biće plača na sve strane.Tek onda će vidjet ovi levati šta je "kloc" bio za nas.
jel sad prvi strijelac lige?
poslali smo kurira u rim da nam provjeri tu informaciju . Ide konjem pa necemo morati puno cekati .
Nije, Belloti zabio gol sad su isti, ali je oborio rekord Rome kao igrac sa najvise golova u sezoni