Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nemora skakat, visok je on dovoljno :)
Ee Karadzicu sto nas sve nepobi,mi smo najgori umjesto da Naseg DZEKU dizemo u oblake,da cijenimo ono sto imamo,mi se sprdamo viceve pravimo,i sami sebi skacemo u stomak!! Koje smo mi smece od naroda,cast izuzecima kojih je vrlo malo!!
sta se sjekirate sve i da je fit nebi igrao mora jos pure rucati za man city
Pa mora da podijeli paketice :D
nema covjek vremena, djeli paketice.
na edinov strancu rekao da ce igrati protiv WBA
Bože još ni jednog komentara u kojem se Edinu želi oporavak, sve neke paranoje koje ne shvataju da su u cityu 4 standardnih a Džeko, Balo, Nasri, Milner, Zabaleta, Kolarov i dr. se rotiraju. Džeko je drugi strijelac s 13 pogodaka
E MOJE DZEKO I DA NISI POVREDJEN NEBI IGRO.BALOTELI JE SAD BROJ 1 U NAPADU CITIYA MALO POMALO GUBIS MJESTO U PRVOM TIMU.
@čč..mislim da nisi shvatio komentar
Sutra ide članak o teškom djetinjstvu.
zahrdjo od sjedenja valjda
idi pitaj mamu ko ti je pravi tata
hoce to kad ozebu zglobovi, drugi put ponesi terluke, da se nadju kad budes grijao klupu jer ona tebe nece...
@...... odi jesti svoju sirotinjsku kalju
http://www.youtube.com/watch?v=i-s7SF8Q3Fw&feature=player_embedded
pa ti i dalje j.e.b.i onu k.u.c.k.u amru silajdzic sto ga je famflala onom francuzu sto je napumpao e dzekson jesi nisko pao od toliko zena ti kupis k.u.c.k.u