Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DZEKO MAJSTOR
Jeste Mehmed pasa Sokolovic
Golemo je bit igrac utakmice kad su na terenu Messi, Iniesta, Suarez.... svaka cast stvarno:)
Dzeko je jedan jedini,koliko god ga blatili svi kad je los,ipak svi znamo da vise nikad nijedan igrac nece biti omiljen i zapamcen u bosni kao sto je on.Ima on nesto svoje....
ipak ono sto je nepravda je da u dvomecu barsa nije dobila ni 1 penal, i ni 1 crveni karton nije dodjeljen romi..
Vidio sam i sam da je igrač utakmice. Za mene je Edin igrač utakmice i kad je loš, dobar, prosječan..,.A pogotovo maestralan....jer je naš.
treba ubuduce nagradi za igraca utakmice u kock out fazi lige prvaka dati ime "Dzeko"
Svaka čast majstore, nek se za nas čuje i u pozitivnom svjetlu!
Ziv i zdrav bio .
Moze zadrzat volvo dodatnih 7 dana, gratis.
BRAVO MAJSTORE NIJE SLUCAJNO DA EKIPE SA TOBOM DALEKO DOGURAJU!!!
Na upit novinara upucen treneru Barcelone sta misli o uzvratnoj utakmici i da li slijedi samo formalnost ovjere daljnjeg prolaska isti je odgovorio da se ne smije zaboraviti cinjenica da Roma ima DŽeku.
Svaka čast Džeko!
Sinoc je Dzeko uplakao milione dijece prije spavanja , te zadao mnostvo problema majkama koja nisu znala kako da utjese svoju djecu.
Jedan je bio nas Bosanac i Hercegovac Hasan Salihamidzic, a evo ga dolazi jos jedan, ako bogda osvajac lige sampiona Edin Dzeko.
OOOOOOOOOO EDIN DŽEKOOOOOOOO
Bravo Kolcu 😃
Misliš Klocu? Neemoj nam na Džeku!
@svejedno.je mrs majmune.....
Bravo Dzeko