Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolja devetka svijeta, Zeljino dijete, Dijamant rubinskog sjaja.
@erd \'Nakon što je proglašen igračem mjeseca u Premier ligi, Edin je dobio priznanje i za najboljeg igrača Manchester Cityja, objavljenoje na oficijelnoj stranici ovog kluba.\' Ne kontam tvoj komentar :) Citaj malo, ne samo naslove.
bravo majstore
Bacio se u sevdah
y\'bo vas otac nepismeni
ma i.d.i.o.t m.r.t.v.i. i ovo nije ironicno nego izbiljno
Nije Seansea, nego Swansea!
Svaka Cast momku svi mi zanjemo kako smo posijali. Samo naprijed :)
Tooooooooo Srbine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ahahahahaha, čuj nemanja vidić. ahahahaaaaa. lud si, oca mi.
@ RAT sine sigurno se nisi ni rodio kad je bio rat stoga molim te da ne baljezgaš gluposti nego gledaj kavu češ školu završiti pa da sutra pomogneš ovoj zemlji!
a na kojoj je poziciji završio onaj dogo argentino(čitaj argentiski ker)
A sada jedan vic: Nemanja Vidić
THERE IS ONLY ONE COLOR IN MANCHESTER END ITS RED M.U.F.C
Kaže novinar u jednoj kolumni o Edinu \"i prije nego kažeš BiH, Edin dade 4 gola\"
Nisam tipa da hvalim okolo ili postujem linkove ali ovo je za svaku pohvalu! http://www.sarajevo-x.com/sport/clanak/110829096
Ljubi te majka Bosna