Nakon pobjede nad Fulhamom
0
Džeko: Pritisak je na Manchester Unitedu
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HALLOOOO kontrolise li ko vase tekstove ili je i vas snijezna oluja po glavi pukla??? “Imamo ti boda više.. TI???
4 penala u 2 utakmice... no comment
Ja kako pokrade Web Chelsea u sred Londona, pa to nema ni kod nas. Kad je vidio da gube 3:0, pokloni Unitedu 2 penala na brzaka i nikom ništa. U oba slučaja su Evra i Welbeck zaslužili crvene kartone zbog simuliranja.
UNITED IMA POMOC SUDIJA,KRALJICE I MAFIJAŠA U NJIHOVOM SAVEZU.I TO GOTOVO 20 god.TAKO DRAGI DŽEKO TEŠKO ĆE SITI BIT PRVAK. UNITED JE NAJKORUMPIRANIJI KLUB NA SVIJETU,NAJODVRATNIJI.
UNITED IMA POMOC SUDIJA,KRALJICE I MAFIJAŠA U NJIHOVOM SAVEZU.I TO GOTOVO 20 god.TAKO DRAGI DŽEKO TEŠKO ĆE SITI BIT PRVAK. UNITED JE NAJKORUMPIRANIJI KLUB NA SVIJETU,NAJODVRATNIJI.
opet se javlja pr onog smetljarskog kluba za kojeg bi ga trebalo biti stid sto igra
joj kad Djeko kloc pocne pricati po medijima.....pa ko da si ti relevantan klocino od igraca...emoj Djeko!
Neka vam je rekao nepoznavaoci!
al unt. ima srecu da neigra kloc za nija.zato ce i osvojit prvenstvo
pa ti si konj cistokrvni kakav pritisak oni igraju citac zivot pod takvim \"pritiskom\" a ti tri dana kljusino
asdfg... Naravno da je svaki gol vazan,moze se desiti da na kraju imaju isto bodova,a u Engleskoj gol razlika odlucuje...
“Imamo ti boda više od Uniteda i svaki gol je važan. ????????????????????\'\'\'