Najbolji igrač Premiershipa
0
Džeko primio još jednu nagradu za august
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo ih redaj dzeksone.
pomete Dzekson sve po Engleskoj
Brine me euforija oko Dzeke, bolje bi bilo da jace trenira nego sto se ovo dogadja sa nagradama itd... Sada je na vrhu, ako zakoci jednu ili dvije tekme vjerovatno ce na klupu..
DOSTA VIŠE SA DŽEKOM!!!! HOĆEMO VIŠE INFORMACIJA O NOVAKU DJOKOVIĆU ŠTO ŠIZI KO MAJMUN!
Tesko vise da ce se naigrati u MC pored one dvojice argentinskih malaca...
Samo da bacim jedan kenj za ova gladna usta cetaljska...vazda sam hranio sirotinju...
primit će on njega još dosta puta
Pa sta sad...i mi smo vodeci u regionu u ganjanju svinja u blatu... Cesto se pise na FOča -x.com kako smo bez konkurencije prvi u regionu bili i to na sve tri takmicenja Sokocu, Zvorniku i Trnu kod Doboja...a planiramo da uzmemo jos jednu pobjedu sad u Lukavici...nekad kad nemamo dovoljno svinja, onda se mi u govnima ganjamo izmedju se...mi srpi smo poznati po tome...KO KAZE DA MI SRPI U MANJEM ENTITETU NEMAMO SVOG SPORTISTU...
NISU DŽEKE KLALE ĐOKOVIĆE NEGO OBRNUTO JASNIJE?
Dzeko dobio nagradu, mene libo taki, nek\' je dobio. Djokovic osvoji turnir vi hocete da pocrkate od zavisti. Eto vidite kakvi ste vi pacenici.
svi koji zive u sa neka izadju napolje i pogledaju nebo. pravac lukavica brdo zuc i iznad poljina... hitno...
e samo još da pođe d.e.r.a.t.i trebe kao što je christina hendricks, a ne koščure i seljanke ko jelena jugović, gdje bi mu kraj bio
@speks Tema je Džeko, a ne Runy, čekaj da on bude igrac mjeseca, pa onda komentariši
Zadnji put je City imao igraca mjeseca EPL u decembru 2009, bio Tevez. Znaci vise od godinu i pol niko od igraca City-a nije dobio ovu laskavu nagradu i sad je dobio Edin, potpuno zasluzeno. Ovaj mjesec nek dobije Aguero, a sljedeci ako Bog da opet Dzeko i tako nek se njih dvojica smjenjuju do kraja sezone:), eto nek nekad dobije i Rooney, ipak je Englez a i dobar je napadac:)
asfsdhsh
a sad jedan vic. nemanja vidić ! ! !
Ba pola mjeseca septembra vi jos picate o augustu. Pa rooney vec zabio pola od onog sto je dzeko za cijeli mjesec !! :) HAHAHAH Smijesni ste !