Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma znaju da ce ih trpat ako predje u Inter pa vjezbaju zvizduke za sljedecu sezonu. 😏
@elvir7 Hvala Klixu sto nam je donjeo novu vijest o Dzeki. Apelujem da nam napisu nesto o predivnoj Amri Dzeko.Ona je tako divna, trebalo bi je vise biti u vasim rubrikama. Recimo SDP bire predsjednika, a vi onda pitate nju sta misli o tome.Ili kad ovaj doktor u Minhenu sto opetise sise dobije nagradu, pitate nju sta ona kaze na to. To bi podiglo citanost za 40%
Da ste prikazali još 10-15 sekundi videa, vidjeli bi i čuli skandiranje Džeki! Ovako, isjekli video da navuku preglede i komentare, smradovi! Navijači su zviždali zbog izmjene i ulaska Shicka, a ne Edinu!
Ciganija teška. Ja neki dan u Romi, sve Rom do Roma, nigdje kondoma.
Edin Džeko je postao legenda u kojem god klubu je igrao, osim u Željezničaru. Bravo Edine, ti si ponos nacije!
Bravo Dzeko
Žabari
Eto im sada Shick, i neka daje golove. Samo, neka mu pri izlasku na teren daju kompas...
Kakav ba ovaj feslija hebbo staru, samo uništio Romu
šta te briga,sad lagano na šišu u Dubrovnik moj Edine
Jedini world class igrač u Romi je bio Džeko. Svi ostali su bili najviše prosječni. Skaut služba=0.
Oni se Džeksonu mogu samo sageti i ispod pojasa ga usnicama maziti 😉 Džeko za tri sezone više od Tottia uradio na promociji kluba u Evropi... Trebaju biti sretni da je takav Majstor koji je rušio United, Arsenal, Liverpool, Chelsea, Tottenham uopšte došao u klub kao Roma...
Glavu gore Edine!
Uzmi ti jaro još to što možeš a oni nek zvižde materi.
Vrlo uspjesne 4 godine u Romi na individualnom planu,najbolji strijelac Serie A 16/17 u Ligi prvaka davao golove kome je stigao jedno polufinale.Digao si Romu na veci nivo,steta sto trofej neki ne osvoji mada kako su prodavali svake sezone ponajbolje igrace nije bilo ni ocekivati trofej u Rimu.
A što niste pustili još 10 sekundi videa, da se čuje kako mu navijači skandiraju. Šupci iz SportSport.ba!
Ovo malo nejasno,poneki zvizduk pa ovacije pa skandiranje Dzeko Dzeko,uglavnom ko ih jebe pokazo si da si jedan od najboljih napadaca na svijetu u ove 4 godine 87 golova na 178 utakmica za Romu.Sad lagano u Inter jos dvije godine vrhunskog fudbala uzivaj.Liga prvaka,mozda borba za skudeto vidjecemo koga ce Konte od pojacanja dovesti.