Donio mu je sreću
93

Džeko prekinuo golgeterski post, Amra otkrila kome idu zasluge: "Brat hamajlija"

N. M.
Foto: Fenerbahce SK/Montaža
Foto: Fenerbahce SK/Montaža
Edin Džeko je večeras konačno prekinuo svoj golgeterski post koji je trajao pet susreta u turskoj Super Ligi, pošto je pogodio u remiju Fenerbahčea s Alanyasporom (2:2).
Dijamant je stigao do 17. gola sezone kad je doveo Fener u vodstvo od 2:1 sredinom drugog poluvremena, ali njegov tim nije izdržao i primio je gol te ispustio trijumf.

S tribina je meč pratila Džekina supruga Amra, ali i dobro poznat prijatelj kapitena reprezentacije BiH Eldin Adilović, kojem je Amra pripisala zasluge za prekid golgeterskog posta Dijamanta.

Džeko je pogodio baš kada ga je s tribina Sukru Saracoglu stadiona pratio Adilović, a Amra Džeko je uz objavljeni video pogotka supruga označila Adilovića i napisala: "Brat hamajlija".

Poznato je kako su Edin i Eldin već godinama unazad veliki prijatelji i važe za nerazdvojan dvojac, a s javnošću često podijele fotografije sa svojih druženja.

Podsjećamo, danas je Fener napravio veliki kiks u 25. kolu Super Lige i omogućio Galatasarayu da se izdvoji na vrhu tabele sa 66 bodova, dva više od gradskog rivala.