Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Babuka!
Korist?
Svaka cast za Babuku i utrpo ga Portosima .
sve to UEFA i FIFA pišu... i za dvadeset godina na njihovim stranicama stajat će statistički podaci po čemu si daleko ispred drugih igrača pogotovo sa ovih naših prostora što mi je obaška drago dušmana radi
Normalno da ce biti najbolji strijelacu EL kad CL ne mogu ni igrsti.. Klocina. Pa nisz ga dzabe njegovi Manijaci prozvali Sljivotresom..
Svaka čast ! Bravo ! 🇧🇦
koliko je samo Amra golova primila od njega
Nije los
Why always you 🔝💎
Babuka daj ove sezone jos 6-7 golova za Romu naredne utrpaj 17-18 i sa 140 i kao drugi strijelac rome svih vremena fino napusti klub po isteku ugovora, uzmi neki keš za još 1-2 sezone u nekom dobrom klubu i to je to .... vrhunska karijera i rezultati (Y)
Da dobro izvodi penale davno bi bio drugi strelac..
Da je naučio oenale pucat stigo bi Totija
jeste veliki igrac bio ali njegovo vreme prolazi a talenata u bh slabo ili malo.losa liga,losa struka,los savez,lose mlade kategorije,sve lose pa vam losa i kukuruz liga
ali je klix dobar inace ne bi visio ovdje
Pitanje je koliko je utakmicaa odigrao Totti a koliko Dzeko.
nije valjda da poredis totija i dzeku.toti je zivi simbol i legenda rome i dzeko po tom pitanju mu je do ispod kolena.
Dobro daje i romi ista kako ga filuju a tek u repki drama!
🤭🤭🤭 a za bih kad igra srsmota gledat