Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi u napad, jedan je Hase!!!
Umro, ne umro, to se tako kaže, al jebe se džeke, on igro ne igro, svake hefte 200.000 ojra legne na račun.
Solo ne sramoti nas manijake, pusti ljude da uzivaju, da se vesele, i mi skupa snjima, posto je spektakl za cijeli grad o BiH! Neka malo radosti ovom bolesnom drustvu. komentar ti je sranje !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SARAJEVO CIJELO BORDO JE I BIJELO !
Vlada solo nas bez marke ide uz put, i niz put, ponekad uhvati dzaba wirelles i jede govna, krelac
Jel dzeko piskio i kakio danas?
Eno se i Avdija poljeva vodom i on zvijezda alahu dragi sta cekas sviraj kraj
Sa srećom pitari. Pozdrav iz Grada Soli!
Edine,ovo ti je po ko zna koji put da pokazes da si SHUPAK,klocu jedan !
Sretno Borrusia, pordška iz Tuzle.
klix ba. izbaci clanak s mail adresom nek vam raja salje slike iz Bordobijelog grada pa objavite galeriju prvih 200 do 20:00. Hajmo se igrat malo lijepe kreativnosti i prenijeti atmosferu s ulice na portal... ubijate nas monotonijom i clancima na kojim se prazne ovi supcici iz Lukavice i Širokog...
IKONA NACIJE!!!!! POSTIGO STO NI JEDAN BOSANAC I HERCEGOVAC NIJE POSLIJE RATA I TREBA DA POZELI NIJE ON PAPAK NITI KOMPLEKAS NITI KAKAV NAVIJAC. ON VOLI ŽELJU A ZELI SARAJEVU SRECU. NADAM SE DA CES JEDNOG DANA ISKESIRATI ŽELJEZNIČAR I SVE OD CISTACICE DO DIREKTORA RASTJERATI!!!!!!!
Nijedan? Gdje ti zivis? Baljić, Bolić, Barbarez, Pjanić, Salihamidžić... Teletović, Pa i za Amru se čulo u svijetu davno prije nego je Dzeko znao ko je... Svaka Dzeki cast al po tebi ovi ljudi su pali s marsa, sta li... ili nemaju veze sa Zeljom pa su bezze...
mozda kad ih sve sastavis da bi prevagnuli....ali boga mi kad cujem kako ga Englezi prozivaju i vole svatim da samo mi pljujemo nasu masinu!!!
kloc nam baksuzira.Jos Amra da nam zazeli srecu I rahat da 5 primimo
primit cete vi peticu i bez njih hahahaha
Student hahahahhahahahaha evo bacam se od smjeha Nego, manje pjeni na bordo divove I bice ti zivot normalniji
evo onaj sto uzima brdo para sedmicno....al kad treba igrat srcem za svoju zemlju onda mu se ne trci......SERONJA !!!!!
negativci...pa jest seronja....kunete se u covjeka kojem se jebe za Bosnu i za vas....slijepci....ma samo u Bosni nidje vise...kad vam nehko noz u ledja zabode volite ga do smrti.....jebo vas Djeko u guzove !!!!
@punoglavac: šteta što ti majka nije imala para za abortus... da je mene pitala, dao bih joj bez povrata, samo da te nije...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dajte ba slanak s nekih 200 slika raje iz grada. Grad preplavljen Hordama sve je u bordobijeloj vi reklamirate Dzeku, Murinja, itd... de nesto lijepo da se vidi...
futavac raspali neka gleda veceras kako se bori za klub, grad i drzavu a ne kako se vuci po terenu u brazilu
mozda je Zukenberger kupio Klix :)
Jedino sto me nervira kod ovog covjeka je strasan populizam i potreba da se stopi sa misljenjem mase u svakom momentu,pa imas li jadnice ikad vlastitog stava!
dzeko prdne nesto na facebook-u i klix odma stavi vijest na naslovnicu
Reis Džeko- poručio.