Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzeko je stvarno svetla tacka za BiH u zadnjih par godina. Jedan od najboljih ambasadora Bih u svetu. Ko zna za Dzeku o BiH misli sigurno u pozitivnom svetlu. Hvala Edine!
cestitke juniorima sto su u ovakvom stanju dogurali tamo gdje su dogurali ali niposto cestitke za poraz. dzeko nije tamo gdje jeste jer je fulao nego jer je zabijao golove. sasvim pogresna poruka jednog iskusnog igraca.
Džeko, trečerazredni igrač.
A, ti si n-razredni, iskompleksirani i nepismeni jadnik!
Nije porucio Dzeko, nego Ligata
Vjerujte pravi gospodin abasador zbog njega sam poceo da volim propalu romu.kolilo je samo bolesnoj djeci ljudima pomogo a da se nezna jer nije htio.Kakvi bi mi bili da smo na njegovom mjestu
BRAVO DZEKO puno znaci to ovim momcima.... :-) Mujaga nam baca na tebe kad si igrao u Želji.
Dzeko pošalji 100€ za šiše bruda
Gospodin Dzeko ima puno pravo da iz svake moguce pizdarije mladima posalje motivirajuce poruke i lekcije. Ne mora on dalje od sebe ici da im pokaze put uspjeha djecaka iz ratnog Sarajeva...
Cestitke na uspjehu od RA 1981!!Mostar u srcu Velez do groba!!