Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedno se mora reci,mi smo jedina Repka u svijetu koja 90% utakmica igra ko domacin. To je najvece blago kad se covjek osjeca ko kod kuce.Sto se tice ove tekme sa Austrijancima mogu reci da mozemo biti zadovoljni,nismo izgubili novajlije oprobale miris debitovanja,Mujdza,Medunjanin,Hajrovic,popravili minutazu igranja,Spaha igro i prijateljsku ,Sunjic pokazao da ce biti njegov nasljednik,Zukanovic ,Begovic,Hadzic Solidni i bez komplikovanja,mali Susic pokazao da i na njega mozes racunat,o Besicu da i ne govorim stvarno covjek igra srcem za Bosnu samo ga jos treba malo smiriti,jos kad Kolasinac i Salihovic tu budu,Dzeko veze po dvojicu i samo malo vise kretanja,ima tu potencijala samo to treba posloziti i svi zaigrati srcem za Bosnu. Al gdje ima dobrog tu ima i loseg,Pjanic bi trebao puno vise dati ,sve nekako alibi pasovi i svadja,Vedator potpuno van forme,Vrsajevic trci i bori se al nije dovoljno lopta ga nekako ne voli,Bicakcic moze vise i spor je kod kontri,sredina nam je tanka puno..
Džeko bošnjak, kapiten, dijamant, dinamit.... naše dijete, bravo majstore.
Dijete Sarajeva 1992-1996......
........ i Zeljino dijete svakako 😊
dzekoo mudonjaaaaaa takoo se gineee doktoreeeee
Kapitenski veceras odigrao,cak vise smo ga vidjali na nasoj strani,vracao se,pomagao,drugi igrac.Bravo
Pjanić i Ibišević. Njih dva iako su extra igrači ALI moraju malo sjediti na klupi. Bešić kad je ušao umjesto Pjanića, pa momak je pokrenuo igru - svaka mu čast.Nisam dobro uočio Štilića al ako Meša kaže da je zadovoljan poslom što je obavio on, onda ok Štilić može konkurusati za prvu postavu umjesto Pjanića a Bešić nek bude def. vezni.
evo nek procitaju komentare i shvatit ce da svi mi gotivimo trud i zalaganje .. i opet se ponekad vucaraju po terenu , i kad im se kevi stuca cude se .. ksaksa brao kapitenu za posljednju tekmu .
onim potezom kojim branis besica je za svaku pohvalu tako se ponasa kapiten sto si ti svaka cast
Naravno, Dragovic je htio ubiti Besica ali Supermen Dzeko skocio i za vrat uhvatio Dragovica. Sve po pravilma FIFA-e. Mi nekad sa balkana al` Balkan iz nas nikad :)
👏Dzeko 💎 nas !
slabo slabo..
Čestitke na igri, a prije svega na zalaganju, tako se brani državni grb bez obzira prijateljska ili ne :)