Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Dzeko ! Jedan je Edin Dzeko !
Jedan je Edin,ima da se nacekamo na ovakvoga napadaca nasljednika.
Pjanić je trebao ostati u Romi da Džeki daje lopte.
Gdje si var-u bio na svjetskom protiv Nigerije 😔
jos tugujemo
Ala ga zabi momacki
Sta Bosna radi povodom korona virusa koji je izbio u Italiji, a mozda ce i kod nas uskoro ?!?! Jedini clanak koji je bio da je trebale biti napravljene izolacione sobe sa negativnim pritiskom, a evo sad svi sute?! Gdje je ta drzava kada treba da zastiti narod, a jedino se javlja kada povecavaju poreze, kada treba oguliti narod i povecati PDV/namete na plate?!?!
@DrevniSamuraj vidi, najiskrenije i da nas pobije, ko ga j*be, nije steta, kad smo govna p.s. corona je virus koji je stetan samo za starije osobe. moze teže naškoditi samo iznimno slabom organizmu (ljudi iznad 65 godina). Zato, nazalost, neces crknuti
Bravo majstore
Čestitam
Bosnjacka ekscelencija !!
Džek-attack! Majstor
💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎