Sanirana povreda
0
Džeko počeo protiv Fulhama
Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam 3 stavke: 1. Pipo tebi je\'bem mater dosadnu. Idi radi sta produktivno. 2. Jeb\'o Vam Dzeko mater vise, koliko je puta svrsio danas? Jestel saznali? 3. Koji vam je rac\'ku pa stavljate one vehabije da oni uce nekoga? Vi vise zelite da ima sto vise vehabija ili sta? Kakav Nijemac i Grk? Pa cuj mu naglaska jeb\'em vam ja mater glupu, turcin ili nesta slicno promijenio drzavljanstvo i ime konji jednu glupi.
Najvaznije je da se nas Dzeko DIjamant opravi prije pocetka Svijetskog prvenstva u fudbalu u Juznoj Africi. Uf, valjda nismo tolki baksuzi pa da igramo bez njega u Juznoj Africi. Dzeko Dijamantu, ti si pravi Bosanac.