Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja mastam o dzeku u liverpoolu kakva bi to kombinacija bila- dzeko i torres u liverpoolu bi imao puno prilika za igru (mslim da bi cak mogao vecinu utakmica kao starter igrati) jer liverpool ima samo jednog ravog napoadaca - torresa a i navijaci ga nebi obeshrabrvali jer su tolerantni i daju igracu duze vremena da se dokaze a benitez je odavno trazi ovakvog igraca-pokusao je sa kraucom, a dzeko je tri puta bolji od engleskog krake DZEKO IDI U LIVERPOOL ps. ako nista nigdje neces cuti you will never walk alone, a jos plus da navijaci fanaticno vjeruju u tu frazu;)
Mislim da bi se DŽeko najbolje uklopio u Arsenalu,njima stvarno treba golgeter da stanu na noge,željena destinacija i pozicija,nebi sjedio na klupi ni jedne sekunde...
Ma nema te sta nabrajati gdje bi on trebao da igra ili ne....nemojte se bojati zna on to dobro..Samo mu covjek moze pozeliti puno zdravlja i da ga dragi Allah dz.s. sacuva od teskih povreda to mu od srca zelim i da nastavi da ovako kao i do sada!!!!
hahaha ja levata ! sine idi u Chelsea pokupi pare, jesu oni vjestacki al si u kvalitetni pogotovo na trenerskom kadri napravit ce od tebe robota. nemoj u usljivai arsenal sa djecom onom da igras ili prenapuhani man utd, jos gore nemoj u liverpool. drogba odlazi na kraju ti idi u Chelsea najbolja ti je opcija !
ovde izgleda SVAKO zna sta je najbolje za doticnog. nisam znao da u Bosni ima toliko kvalitetnih fudbalskih menadzera. Do jucer ste istoradili sa Iisevicem. Ko je sad na redu? (odmorite amateri)
manchester je njegova sudbina, tevez odlazi na kraju sezone a berbatov je ionako ovcica sto je (ja mislim )skonto i fergi pa samo ceka dobru priliku ili malo vremena da ga baci na klupu, tako da je mjesto za DIJAMANTA zagarantovano
najbolje bi bio liverpool za njega.sa torresom bi bio duo d\'enfer, umesto onog kuyt. i gerrard u pozadini
Edo, odluči sam! Ovakvi \"stručnjaci\" su te u Želji zvali Kloc. Moje mišljenje je slijedeće: On u BL nema više nita za dokazati. Dovoljno je pogledati statistike, ne samo njegove nego i Ibiševićeve, Misimovićeve te najslabijeg Bosanca Salihovića koji je po svemu na tabeli izjednačen sa Riberyjem (na 11. mjestu) Džeko je iza kolege Grafitea i Gomeza na trećem mjestu, s tim što su od Brazilčevih 24 gola 8 penali, a Edina 22 su iz igre. Nema ništa od Bremena, Hamburga i sl poluprofeisonalnih klubova. Jedini profi klub u BL je Bayern, a to mu niko pametan ne bi preporučio. Njegovo mjesto je od slijedeće sezone na Otoku. Čovjek igra čisti engleski fudbal, puca s obje noge i glavom, pravi asistencije, prima i dijeli lopte kako hoće. Ja bih ga volio vidjeti u Manchesteru ili u Redsima, nikad u gubitničkim Bluesima Pozdrav Edi koji ovo ponekad čita i normalnim navijačima BiH
@lol @lloyd Sta ima strucno u tome sto ljudi iznose svoje misljenje? Da li se iko od njih busa da je strucnjak za nesto? Popijte neke tablete za smirenje vas dvojica!
joj hebote strucnjaka ovdje. sve murinjo do murinja? buahahaha, znaci imamo strucnjake za bundes, spansku i englesku ligu, jos samo da nam se javi strucnjak za talijansku i to bi bilo to?
Sve je dobro dok ne zavrsi u ushljivoj Barceloni. Kakvi su cigani njihovi navijaci, nakon jedne dobre sezone, popljuvali bi ga na prvoj losijoj utakmici, kao sta je bio slucaj sa Rajkardom i Ronaldinjom. U stvari kad razmislim, nije puno drugacije ni u ostalim spanskim klubovima. Znaci sve samo ne Spanija. Inace je ta liga pravo oslabila u zadnje vrijeme i ako nijemci nastave ovako mogli bi ih vrlo brzo prestici. Po meni engleska bilo gdje, italija neki od vecih klubova, moja zelja Inter ili Fiorentina, ali ako vec gotivi Milan onda bi to bio najbolji izbor.
Dzeko danas izajvio da napusta Wolfsburg. Nije precizirao gdje ali ide...Navodno zbog Magatha...
sve strucnjac, prijavite se na slijedeci konkurs za dzekinog menagera, naravno ako ga bude.. :))
evo ovako: 1 on se nije jos dokazao ni u bundesligi ide mu sjajno ali bi ovo trebo ponoviti jos makar jednu sezonu 2za njegovo dobro i dobro bosne i hercegovine trebo bi otici u neki jaci njemacki klub kao hsv ili werder.... 3ako misli otici u neki evropski klub onda najbolje u arsenal,jer u klubovima kao milan celzi manchester cesto bi bio na klupi to neide u prilog ni njemu zbog karijere niti zbog preprezentacije
Dzeko nemoj u Chelsea matere ti, bilo gdje, samo ne u taj vjestacki klub!