Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džeko je i pravi vođa i kapiten reprezentacije,nek pričaju hejteri šta hoče.Kad ode zadugo nečemo imati igrača takve klase.Samo što se od go***a pita ne pravi,pa tako i Džeko ne može biti i napadač i štoper i krilo i golman u isto vrijeme.A svi dobro znamo ko nam vodi reprezentaciju i kakav nam je kadar od vrha pa na dole.Zato majstore kapa dole!!!
al ga nafalise, svaka cast.
Nek on igra za Romu, repku ko jebe..
kakva drzava, takva reprezentacija, ne kivi Edina za to!
...ma ja ne plasi se kad je za lovu...
@Norm1 I 100% je u pravu!
vidi petra čeha
Swing maska he he
tako je to kad se igra za lovu.
Dzeko je sigurno vrhunski igrac i jos bolji covjek kao i pjanic i puno je uradio za BiH , ali iskreno za reprezentaciju je moglo puno bolje , ipak sa takvom generacijoim ( Dzeko , pjanic , Lulic , Kolasinac , ) sve vrhunski igraci samo jedno veliko takmicenje , ipak je to malo , moralo se sa ovakvom ekipm vise , posebno baraz sa Irskom. pa i sada realno Bih je bolja i od Armenije i Finske
@Pukovnikupenziji123 Možda se treba zapitati zašto je to tako? Rekao bih da su tu igrači najmanje krivi. Poznato je kako naši savezi (ne)funkcionišu i ja se svaki put začudim kad se neka ekipa uopšte sastavi.
Vidiš da je bolje što si ostao u Rimu pa kako god... Nekad i ženu treba poslušati... Jbga sad si maskirani heroj a novom klubu bi vjerojatno bila klupa počesto... Te godine te trener..
Amrin "Gorštak"
oni ti puše Džeko
Postavlja se pitanje: "Da li bi igrao da smo prošle srijede trebali igrati sa Italijom?"
Igraj ti pi cka ti materina