Nova šansa za briljiranje
0
Džeko od prve minute protiv Aston Ville
Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
idemo Džeksone naš, imam tremu koda mi burazer igra
Dzeko the Legend
@@nord A tvoj rijecnik je tako sexy.........primas li ga u BULJU ?????
e duhovit si samo tako, stvarno sam frapiran tvojom duhovitoscu :DDD
lol a za tvoju mamu je veliki K..U.R.A.C.
aaahh kako uzbudljivo ček da se pomazim
nord cuuujjjjjj, e nisam znao, pametan si ti decko....ima ti i ta mjesta, svidja mi se nacin na koji razmisljas !!!
za one koji ne znaju BHT je odkupio prava prijenosa engleske lige samo subotnji termin u 16:00, znaci nisu mogli City prenositi nikako s obzirom da je City poceo u 18:30, prvo se malo raspitajte pa onda kritikujte sve zivo kao i obicno :)))
http://www.atdhe.net/33014/watch-aston-villa-vs-manchester-city
Imal negdje preko neta da se gleda ?
http://livesocceruk.blogspot.com/
Da, biće prenos.
hoće li biti prenos utakmice??? ili neki live stream?
Smanji dozivljaj treneru, nisi ti trener City-ja. Neka te malo, ohladi, odmakni se od tastature, prosetaj, iscjedi par bubuljica...
excalibur to brate.....u pravu si... samo da te i ja nesto pitam o sky-barmenu, jel ti znas da se sky-barmen G..U.Z.I. u S..U.P.A.K. ???
haha J.E..B.O. ti bosanac sestru !!! pa ces da vidis ko je glup a ko \"ga\" prima !!! e tad cu se ja smijati.......hahahHAHAHAHAHHAHAAAAAA
sss i ovo da ti kazem: ti kazes Zoran Suko sjajan komentator......pa ti njega gotivis jer sigurno ga je tvojoj mami \"SUKO\" s guza....paga zato izuzetno cijenis!!!