Komentari (304)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kapitenu!
Čestitke za komentare podrške kapitenu koji je stao u odbranu saigrača, ali umjesto Dragovića je mogao biti Harnik ili bilo koji drugi, osude za vrijeđanje Dragovića, fudbal je to, nije politika.
Ovom dragoviču bi bilo bolje da se sa kobrama ljubio nego što je na Bešića naletio.::))))...mislim žao mi ga prepo se maleni treba će mu koja strava :))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dzeko brani svoje i boje zastave i naciju i ne treba dozvoliti da ti iko dira u svetinju, a kamo li psuje "mamicu balijsku" neki fašistički prodani četnički šupak! BRAVO EDINE!
dobro je proso kako bi tek bilo da je umjesto Dzeke bio Ibrakadabra :)
Sigurno ga je prokleo da mu Mirza Šoljanin pjeva na svadbi...
https://bosniangenocide.wordpress.com/2012/07/11/first-day-of-genocide-bijeljina-massacre-31-march-1992/
Bešić startovo lika, drži kontakt očima na njemu i psuje mu, a odnekud - ničim izazvan - dolazi Dragović i gura Bešića i nešto laprda. Moja logika je da ga je vjerovatno htio isprovocirati do crvenog, jer je vidio da ima kratak fitilj i sreća da se Džeko umiješao. Ne mogu da opišem tu količinu ponosa kad vidim da naši drže jedni drugima leđa, a Dragovićev suigrač lagano posmatra kako ga Džeko hvata za vrat. Pa da je obrnuta situacija, utakmica bi bila zaustavljena jer bi izbila masovna tuča. Koga briga za rezultate, vidjeti ovo zajedništvo je nešto najljepše! A sad nevezano, Bešić treba da iskulira ili da grije klupu. Ne može da krpi mame gdje stigne i traži kartone.
Nije fudbal/nogomet merhametli igra niti je za tetkice. Ne vidjeh austrijski broj tri na kraju utakmice na terenu i mislim da je bio red bar na kraju PRIJATELJSKE utakmice da se nesuglasice izglade. Ovim je broj tri pokazao kolika je tetkica i koliko je spreman za normalan dijalog. Zato KAPITENU i brani svoje saigrače i to kako Bešića, tako i Đurića i Šunjića. Sve su to NAŠI MOMCI.
Siguran sam da je Dragović vrijeđao Bešića na nacionalnoj osnovi... Nebi Džekson reagovao onako za bilo šta drugo. Vuk dlaku mijenja....
Kakvoj ba nacionalnoj osnovi, znas li ti citat s usana ili je jedino sto znas u zivotu ko je koje nacionalnosti ili vjeroispovjesti?
a ja sam siguran da su prvi dzeko i besic vredjali dragovica na nacionalnoj osnovi
Drakulic=beskucnik, nema svoju domovinu
isto kao i serif seferovic
''Pi.ko jedna'',rece Besic ...
Sve sa njegovih 45 kila :)
Da smo samo malo pitomiji, Dženo i Dragovoljno bi igrali u istoj reprezentaciji
dragovoljno nije iz bosne ,roditelji su mu iz zapadne srbije
Eeeeee,,,balkanski djilkosi...kako god okrenes. A ovi jos afirmisu...tesko nama s nama kakvi smo.
Ako nikad niste bili ponosni na naseg KAPITENA , onda je ovo danas definitivno razlog da budemo svi ponosni na njega. Bravo Kapitenu. Tako bih i ja postupio, mozda bih jos samo malo vise "mahao " i nogama i rukama da chetniku ispravim facu.
@Al-nabihtimamu -------> Sikter!
STA SE PALITE LJUDI PA NORMALNO JE KAPITEN STITI SVOGA SUIGRACA PRAVI KAPITEN DZEKO DA JE I BILO KOJI DRUGI IGRAC NASRNUO NA BILO KOGA DZEKO BIH ISTO URADIO
ma bi garant da je Ibrahimovic bio hahahahahahahahahahah
pravi kapitenski potez, svaka cast kralju.
sasro se ko foka usred Beca hahahahaha
Dragović je opsovao majku Mumetu, a Džekson ko stariji brat lavovski uzvratio: "Kome ti psuješ majku, mat.er ti yebem"...Poslije mu dok maše prstom govori "Yebacu ti mat.er".....a Mume mu za kraj dobaci: "Pi.cko jedna" Poruka za Dragovića i slicne: Miran! Istupićeš zube, u Bosni brat za brata gine... ;)