Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dao bih i 100maraka, da znam da nece banda pokrasti kao i sve do sada!! DACU VAM QURCINU!! DAJEM ZA ZDRAVSTVO,SKOLSTVO PUTEVE pa vidi nam iste!!! jad.čemer i tuga. NE treba vam placati nista nebi li pROPALA vise ova šuga od tzv drzave!!
Koševo je gradski stadion
Kosta ko sladoled od 1KM
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ma zasto bi Dzeko davao, ovaj nas narod je najdebilniji na dunjaluku, brate neka izdvoje ministarstva sporta i sl. kada mogu za izborne kampanje moze i za ovo, sta vise prozivate nase poznate da daju kes
Obnovit ce se Mejdan i sta? Prva jaca kisa i opet ce se skupljati za obnovu! Tipično za balkansko podneblje...
Kao narod nema drugih problema nego da daje za mejdan,pa pdajte vi sto imate
Dal nase vodje imaju srce kao dijamant, bili bi davno u evropi i nebi postojao RS
Moj Edine,duznost vas svih,koji imate enormna primanja,je bio i da pomognote za vrijeme Korone,oa se niko od vas,ponosa nase zemlje,nije pocesao po guzici da posalje ni paket maski,a ne nesto vise.Zato ne seri,matere ti,pàmetniji si kada sutis!ps.ugledajte se na Novaka!Kapa do poda!
pa kome ce dati al da bude siguran da taj isti nece pohapat
šta misli Džeko pod svi kad ljudi rade za 430 km.
Sportisti i drzava
Nemogu Dzeko brate, cuvam za ovu bolesnu djecu
Pusti dvoranu pomozi narodu sada nece dvorana nigdje
Nasa gradjanska ne mi skupo sve vec placamo
Dužnost GRADA Tuzla je bila da renovira i održava dvoranu.
I da reguliše Jalu i šahtove i ostalo
Uplatiš samo svoje pola dnevnice i eto sredstava za obnovu, a ne ser*eš po Facebooku.
Samo daji... daj lijenoj stoci da zivotari i krade. Nemoj slucajno sta da na naprave. Daj bagri... samo daj.
Hvala Džeko
Hadulilla
Veća je korist napraviti novu dvoranu nego ovu obnavljat. Da poznate ličnosti doniraju nešto pa mi "obično" građani damo svoj doprinos Tuzla može imati najljepšu dvoranu na balkanu. Pa sve ovo što je poplavilo je zbog prljavih sahtova oko Mejdana, kad dođu seljaci iz Mašinske i Saobraćajne škole pa naguraju opusaka, kartona, obuće, odjeće pa sad i maski voda nema gdje ići. Sportisti zasluzuju bolje, a ne da nam dode vasar u Mejdan i ostavi ruglo za sobom.