Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1-0 protiv petog tima Španije je vrhunski rezultat za SDA Fekalistan. Bravo, čestitam!
Ti sigurno mislis da Raul jos igra za Spaniju?
@rosko Raul igra za Španiju, ali za četvrti tim Španije, ali sinoć je igrao peti tim Španije, zato nije izašao na teren.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Džeko namjerno nije želio igrati sinoć da ne bi pokvario oproštaj prijatelju Silvi, to se vidjelo kod svakog našeg prodora i ubačaja na koji on uopšte nije reagovao!
Zuti je sino usro tekmu, sa taktikom, Cimirota desni bek samo mi mozemo igrati tako.
Čista obraza ste izgubili, trčali borili se za svaku loptu, pravili i presing ali šta ćeš i pad je let. Bitno je da se trudite i rezultat će doći .. Sretno zmajevi!
Jes' vala... i redukcije vode i akcize lakše padnu sa ovakvom igrom protiv petog tima Španije.
BulevarPrinceze Neće ti kruna s glave spast ako napišeš pohvalan komentar, )ebo ga ti :) Oni mladi i grizu da se dokažu, vidiš da Morata i ne date gola neko igrač koji je naknadno ušao ..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dzeko kad napusti nacoinalni tim baznije nece bazniaj moci meda
Uvijek ce bit jaca od reprezentacija RS-a i takozvane Herceg-Bosne.
Prvo poluvrijeme je bilo dobro.... Za mene iznenađujuće dobro, posebno tehnički, kad se zna da pjanic nije igrao
KONAČNOOOOO ► https://www.youtube.com/watch?v=Z0L8V62vgqE
Svaka cast na zalaganju, a narocito tebi Edine, ipak SA svojim godinama odigrati na takvom nivou sve ove utakmice, to samo ti mozes
@zarkan0 da, ali realno sinoc nije imao niti jedne dobre lopte u sestnaest metara, jedino sto je mogao je pomoci veznom redu i to je uradio maksomalno dobro