Komentari (227)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zao mi je tebe druze sto si zasluzio vise sa reprezentacijom, ali mi smo takva nacija. Luzerska.
Dobar je Đeko...
Momci su borili se, pogledajte samo statistiku. Reprezentacija je u fazi formiranja novog tima. Timski nisu uigrani, a ima dosta potencijala. Ahmedhodzic je odigrao vrhunski uz Sanicanina. Bilo je nesporazuma, al tek im je prva utakmica u tendemu. Greske su bile u izmjenama. Krunic je trebao ostati. I zasto Loncar pored Hodzica. Tatara smo ocekivali, a njega uopce nije bilo na klupi? Malo optimizma ljudi, nije kraj svijeta.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Edine, za repku se gine .Ova utkamica je bila kljucna i umjesto da odete u Zenicu u kamp strogi karantin vi se zajebavate po Sarajevu i kafanama a senilni Bajevic vam nista ne moze . Rezultat toga smo vidjeli.
Hahhahahaaha kaze lik nije bilo srece!?????? Covjece sjeverna irska u sred Sarajeva prosla dalje haloo irska ??? Hahahha dakle nikad vise reci da smo mi eto dobri, mi smo kari.. obicna, toliko lose igra fuj, dakle nas rang je Kosovo, farski otoci san Marino, o cemu mi pricamo ako ne mozemo dobiti jebe.. irsku koga onda mozemo osim Kosova, san Marina i tome slično !?
Kad dođu u BiH da igraju za reprezantaciju obilaze familiju a kad je godišnji hodaju po Havajima. Obilazi familiju na godišnjem ko i sva dijaspora jarane a ne kad trebaš igrati za repku.
jebes igraca koji nije ustanju odigrati 2 utakmice sedmicno sa 100% mogucnosti
Ne treba kriviti njih , treba tebe kriviti klocu jedan , ko maneken hodaš po terenu.
Opet mi se vrti uglavi misao da je neko morao da vrati IBISEVICA milom ili silom to je neko morau uradit Vedo bi zabio sinoc makr 1dovoljno za prolaz
U pravu si, ne treba kruviti momke. Treva kriviti tebe i Višću. Legenda si reprezentacije, svaka čast za sve što si uradio do sad, ali budeš gospodin i izadješ sam iz igre kad vidiš da ne možeš meda na terenu.
Durica za prvu postavu, a tebe kao izmjenu jer trcis samo 20 minuta i onda hodas! Povedi Viscu sa sobom molim te, bolje da sansu daju nekome ko se zeli truditi, a ne kao on...Milione u Turskoj uzima, golgeter dok vamo pas ne zna fino uraditi
najbolje da krivimo sjevernu irsku, sto su drugoligasi vise htjeli, vise se trudili, vise grizli, bolje znali i bolje se pokazali zasluzeno otisli dalje...a mi imamo kvalitet, posjedujemo kvalitet a sto nismo otisli nema veze, pa mi posjedujemo kvalitet sta ce nama euro...
I imam jos jedan dobronamjeran prijedlog: Kad bude igrala reprezentacija Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci otidjite na utakmicu da vidite kako se bori i igra za reprezentaciju.
De ba Đeko.... sjedite i u tisini i miru pogledajte svi zajedno, bez izuzetka, sinocnju utakmicu pa se onda pogledajte u ogledalo. I vjeruj mi sve ce vam biti jasno. Naravno, ukoliko ste samokriticni... Odradite ove dvije utakmice i lagano prestanite glumiti zvijezde i povucite se iz reprezentacije nek se mladji kale za kvalifikacije al' za iduce evropsko prvenstvo.
Dzekson najveći ikad
Kod nas nikad odgovornosti, cuj"nikog ne treba kriviti", nako zijanili i niko nije kriv, de ba dzeko, sad ces pohvaliti i nako "superiornu" odbranu...
Dok god si ti u repki mozes sanjati da odes na euro bilo gdje zato polako operi i objesi kopacke sto se repke tice.
tanki smo ,nema sta nemaju motiv da jedu travu kao nekad ,igraju polovicnom voljom
ne treba kriviti nikoga. Niko nam nije kriv, to je jednostavno nas domet i to je to.