Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inace ti samo mozes da k.e.nj.a.sh preko tastature, klotz ''nerazmisljanjem'' zgrce desetine miliona... ;) pa ti sad razmisli
znaci kixovci su poceli i Dzeku zajeßavati. Inace te 2 rcenice gube smisao kada se istrgnu iz konteksta
ne vjerujem da ce ici u njemacku, bayernu ne treba, a majstori iz dortmunda ne mogu da si priuste dzekinu godisnju platu, posto zaradjuje duplo vise od borussijinih najskupljih igraca. b. dortmund je sigurno i za klasu bolji klub od Man City-a, sto se i vidi igrama ove dvije ekipe u ligi prvaka, kao i po posjecenosti stadiona, City je samo bogatiji zbog "naftnih" miliona. Ako napusti city vjerovatno ce otici u italiju, posto tamo klubovi i dalje zive izvan svog standarda, pa ce biti spremni da ispune dzekine izvanzemaljske zahtjeve za platama.
DZEKO KAZE POZELIO DÖNERE I JAVNE KUCE
Jbt...kad shvatis da je klix jedan od boljih... jel ima ovo logike sta si napisao novinare? Nije razmisljao, a vratio bi se?Jel ima tu pameti...
Samo naprijed Džeko, ti si svjetski igrač, patriota i veliki humanista, a klocevi su oni koji te tako nazivaju.
KADA SVE SABEREŠ CITY JE VRH .SVAKI IGRAČ JE IDOL.IPAK DORTMUND JE TREĆA LIGA ZA OGRANIZACIJU,PUBLICITET I ŠOU KOJI SE ZOVE ENGLEZKI NOGOMET. OSTAJ TU I BORI SE U KONKURENCIJI NAJJAČIH. SRETNO TI SI IDOL BOSANACA
@Kaplan Ko su to za tebe lokalna raja a ko krkani sa strane? ako je državna služba ona je za svakog pojedinca a ne za "lokalne" tu nema niko sa strane bio iz Srajeva, Tuzle, Mostara, Bihaća, Zenice....ili bilo kojeg grada i sela. TI si ograničen.
normala da ima mjesta...kad su drzavnu sluzbu nafilovali krkani sa strane, sto ne bi i lokalna raja?
NIšta ne brinite uvijek za njega ima mjesta u državnoj službi, kao što je i sestru uvalio da je mi plaćamo. Glupe bošnje.
zvijezda,dijamant ma obična KLOCINA još dugo ćeš ti grijati klupu za rezervne igrače
ti i dalje svrsavaj na to da ti je vrhunac bosnjacke inteligencije petparacki fudbaler
Ako Lewandowski napusti BVB na kraju sezone,a sve mi mirise na to,Dzeko dolazi 100%....
Ovo je primjer bošnjačke inteligencije po kojoj smo ušli i u viceve i zato se sprdaju svi sa nama. NE RAZMIŠLJA O DRUGOM KLUBU ali bi OTIŠAO U NJEMAČKU. Vjerojatno bi u njemačkoj igrao u M.Cityju?
inace je klotz poznat kao lik koji ne razmislja