Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pored Džeke i Kolarova, samo još fali Modrić...pa da podijele City na 3 dijela.
Ne jedi go.vna,hvala
Gospodin covjek. Vazda bio i ostao. Koliko ga god kvazi-novinari provocirali da izjavi neku glupost, Edin nijednom nije kiksao u intervjuu. Dobrocudno, pametno i plemenito bosansko dijete.
DA SJEDI SA TOBOM NA KLUPI PA NIJE LUD
nemoj sine mijenjati nick da te ne tražim j e b e m ti pleme rahljavo da ti je b e m
j e b e m ja tebi sve u usta nacionalističko sa koje god strane da truješ....m a m i c u ti n a t a k a r i m .
@zulu Moj \'zulu\' nije ti on bolestan nego je ovaj \'starmo\' očiti muslimanski nacionalista zadojen mržnjom prema svemu što nosi hrvatski predznak...nebitan lik u životu Hrvata i Hrvatske, ali očito su oni bitni njemu jer se boji da dolaze ustaše da pojedu njega i njegovu obitelj grrrrrrr
@starmo- ja mislim da si ti najveca pedercina kad ovako pises o jednom izuzetnom dobrom igracu--idi kakvom dr. u Mostaru da te malo pregleda.
Moj Edine pohvali nekog bosanca pa neka ga city dovede a ne te kockaste pedercine
Modric je igracina, mozete pricat sta hocete al dzeko mu ne moze papuce okrenut, volio bih vidjeti modrica u crvenim djavolima, treba nam sredina terena da se giggs mirno oprosti od fudbala..
Ti umjesto da igraš, ti počeo i navijati još...
Džeko ne bi trebao brinuti za Modrića, jer ni ovaj ne brine o njemu - nije nikad, niti bi.
džekson, znaš kako je slavni Zisko rekao... \"korak nazad - dva naprijed, ili ništa nazad (goražde) samo naprijed (sarajevo) pa prema tome iduca stanica neka bude spanija pa makar to bio i real, iskreno u Barci nebi ni prošao...
JA NAVIJAM DA TI PREDJES U BAJERN, JER JEDINO U NJEMACKOJ TI MOZES OPSTATI..
Što se mene tiče Džeko ti mene ne zanimaš...još dok sam igrao u Zrinjskom nisi mi bio drag klocu jedan
DZEKO ME RAZOCARAO, TOTALNO JE LOSE ODGLEDAO PROSLI MEC SA KLUPE XD
navijaj ti za sebe da ostanes:)