Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brzo ozdravljenje Džeksone!!!
bice to sve dobro
sta mu amra uradi, daleko bilo
Da mi je sresti ove "duhovite" morone što ni govno u sebi nemogu zadržati, sigurno bi se slatko nasmijao.
Amra ga opalila peglom, zato je i dosla s njim, zna da je ona odgovorna, kakva povreda na terenu.
Sad ce mali puki opet bosnjama zabiti tuki. I molim redakciju ovog bosnjackog portala, kojeg vode lazni hrvati a la zeljko komsic, da ne brise moje postove u kojima nema nista uvredljivo osim ciste i brutalne iskrenosti, koju oni ocigledno ne mogu podnijeti. I ako me vec banujete, bar se udostojite da napisete razlog, jer kad bosnje napisu da mandzukic ne zasluzuje nista dobro jer je hrvat, taj post i dalje stoji, a kad ja odgovorim na to istom mjerom onda vi mene banujete bez objasnjenja.
@zgembo.adislic toliko o vasoj objektivnosti i principijelnosti. Gledaj multi-kulti tolerantnih bosnjaka sto mi pucaju minuse, a ni sami ne znaju zasto hahaha.
Edo, ko' te tukao sine?
Ibisevica vratiti za te dvije tekme
Bas mu je tesko palo sto nece igrat, pokretan je ko panj u zadnje vrijeme...
Zbog manji povreda je izašao iz igre kad je igrao za Bosnu a za Klub bi stradao gdje dobiva ogromnu platu . Za ovu Daytonsku Bosnu niko nije lud da se bori kao recimo Šiptari za Kosovo igraju prvi put na Eurposkom takmicenju i imaju velke šanse da se kvalifikuju a mi 25 godina i puno kvalitetnji igraca nismo uspjeli .....sramota
Samo da znas. Kad je igrao utakmicu za reprezentaciju i kad je zadobio posjekotinu na glavi, zaheftali su mu ranu privremeno i nastavio je igrati!!
Jbte kako ste više bolesni sa ovim komentarima o Amri to je fakat preko svake mjere. Debilno da ne može debilnije.. ne znam ko ste i zaboli me krc ali fakat hajte po terapije na Facebooke, instagrame i liječite komplexe i bolesti, ostavite se Amre.
Jbte kako ste više bolesni sa ovim komentarima o Amri to je fakat preko svake mjere. Debilno da ne može debilnije.. ne znam ko ste i zaboli me krc ali fakat hajte po terapije na Facebooke, instagrame i liječite komplexe i bolesti, ostavite se Amre.
Dzeko jel bilo guzve kad si kupovao hlace ?
..... brz oporavak legendo ! 👍
Ma nek nisu noge slomljene...Brzo ozdravljenje, Edine
Sretan i brz oporavak. Moli se Vedo Ibišević za pomoć u ovom teškom trenutku!!!!
Zovi odmah Milana Djurica !!
Ma jel to na slici 1 Amra plače