Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali min. 50 golova u tri najjace lige nije mala stvar. Kakav gigant.
@VoIvoXC90 jebbo ti taj papucar mammu
💎
The King is back 🌟
Dzeko i kad ne igra za Juventus, igra za Juventus. Korisiniji igrac od Pjanica i Mandzukica. Sta bi tek bilo da je presao kod njih.
Pa sad nismo mislili da cete izgubiti 5:0, ali da izgubite bila je realno jedna od mogucnosti.
Turci okrenuše rezultat. 😀💪
Onaj nizi jeste turcin, a ovaj od 1,90 je Bosnjak! Na tvoju zalost, historijski i jedni i drugi su postojali mnogo prije Srba i bilo kakve drzavnosti Srba! Za sve posljedice lazi u kojoj zivis, obrati se SANU u Beogradu! Pozzz
Ja vec 10 god govorim kako je ovo najbolji igrac svih vremena bih, ne zato sto sam dzekin veliki fan nego zbog rezultata i zbog klubova u kojima je igrao. Al haj ti to objasni ovim sto im je safet susic i dan danas centar svijeta...
Nas najbolji fudbaler svih vremena.
sad ce se zalijepiti neki pacenik da ovo popljuje
💦💦💦💦
Samo naprijed, da vam sve partije do kraja prvenstva budu ko ova😆😆
Sve ok ali zasto nemoze sutit i nastavit s dobrim partijama? Pobjedili su jednu utakmicu i nista vise a poceli su se opet kurcit kao da su osvojili nesto. Ekipa kao Roma mora imat ambicije da bar osvoji skoro pa nikad slabiju italijansku ligu a vi slavite kad ste 3.
To Dzeko kralju. Forza Juve!