Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ti neko uvali 4 gola,slijedecu utakmicu mu ne das da dise :))
Ljudi, nije mi jasno zašto pojedinci stalno osipaju paljbu po Džeki? Meni je jasno da nije baš u nekoj formi, ali treba čovjeku dati podršku, a ne napadati ga. Pa pogledajte susjede, oni svoje igrače veličaju kao najveće heroje, bez obzira kako odigrali, a mi samo udri po svojima. Bravo!
Pa ljudi nije ni za k..ac taj Dzeko,propao totalno ko igrac.Sad moze igrati za fc Sarajevo,i to nisam siguran.
O ,moj Dzeko ucvarati neko, nabaciti neke teske sihri, idi hodzi nek ti zapis pise, ne mogu te takvog gledat vise!
Like a said before...I dont give a shit about that
ja mislim da mu fali u glavi..nije mu mozak razvijen da brzo misli,,a u engleskoj ligi moras brzo mislit.3poteza unaprijed moras znat prije nego primis loptu.
Gledam City samo zbog Džeke, Spahića u Sevilji , Hofenhjm zbog Ibiševića i Salihovića,pratim i ostale naše igrače u Euro ligama, pa mi drago kad još dobro igraju, pa daju goal. I uvijek ću biti uz njih srcem i želim im iz duše sve naj,najbolje... A ako čitaju ove komentare, savjet : bolje ne čitajte jer ima puno zavidnih, sitnih duša. A i ovo znajte, puno je više onih koji VAS VOLE !!!
Pa dobro , desi se svima los dan , nije jedini ... :))
Cuj zaljubio se LOL Edine ne brukaj se, samo se budale zaljubljuju, pokupi to malo ponosa sto ti je ostalo ako je tacno da si puko na neku zenskicu i pocni igrati fudbal. Nije te Mancini doveo da pravis budalu od sebe.
Ma Džeko se samo malo zaljubio proci ce toi njega ....Amra sta mu radis hahahha :p
Dzeku je tesko razumjeti. Toliko je navaljivao da ide iz Wolfsburga, pricao danima, mjesecima, godinama kako zeli igrati u top klubu i konacno ga Mancini dovede u Englesku i City koji ove godine bori se za titulu prvaka Engleske, a Dzeko nema volje da igra???? Jucer nije pokazivao zelju da igra, znaci osnovno nije pokazao. Ne znam kakve probleme da ima, covjek pravi budalu od sebe. Ostvario san da dobije priliku u top klubu i sad mu se ne igra u istom LOL Ne znam sta hoce, da ga Mancini nosa po terenu sta li. Placaju ga ogroman novac, najmanje sto moze Dzeko da uradi jeste da pokaze volju u svakoj utakmici da zeli da igra i pomogne ekipi koliko god mu bilo tesko. Daj bolan Edine, dodji sebi, sidji s oblaka i posteno zaradjuj platu kao nekad u Njemackoj gdje si bio pravi profesionalac.
Baš je dzeko igro hehehehehe
Ne znam kako možete đubrad jedna pisati i jednu riječ protiv dzeke,pa da samo stoji najbolji je jer je naš ,gledajte malo hrvate kako hvale svoje kad su najgori.Nepismeni stvorovi ,on je naš najbolji brend i treba da ga podržavamo i kad ide i kad ne ide. Oni koji ne misle tako ne mogu se zavti bosanci nego jedni obični zavidni ljubomorni izdajnici,CRKNITE SVI. DZEKOOOO
prošlo je vrijeme sidraša, nemože se samo čekati da ti neko nabaci loptu. danas se igra brže i agresivnije. neku loptu morate i sami izboriti, ili bar pokušati, a s džekom to nije slučaj.
kloc
MUAHHAAAA.... taraba od igrača.
Sve me zvrka stoji šta pišu i s.eru