Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno vrijedi i vise kakvi se levati prodaju za duplo veci novac.
ako ima imalo mozga otici ce na kraju sezone iz ove raspale rome
Da... Berbatov tuko sve redom sa 38, Batistuta, Pizaro...
Sumnjam da ce se roditi Bosanac koji utiče na narod toliko dobro koliko i Dzeko, a da ga debili opet pljuju
Interesantno je to sa Edinom. Nema potrebe ponavljati sta je Edin. Rezulati u Njemackoj, Engleskoj, Italji a i u reprezentaciji sami govore. Ali ako pratis Edina jedan, ne bas mali dio navijacam ne da ga nevoli, nego ga smatra klocem. Tako je bilo u Zelji (vjerovatno nije mjerodavno), ali po zvanicnim forumima ces vidjeti jako velikoi broj navijaca koji ga ne vole ni malo. Takva je situacija i trenutno u Romi. Lik najbolji strijelac svih vremena, a opet kloc. Pa i u repki je slicno.
haj ti levatu pokaži sve to na grbavici moze pa imamo o čemu pričati ovako .........
Volio bih kad bi i u subotu vecer pokazao tu svoju formu i kvalitet pa bih sve ono do sada od srca halalio
Samo majmuni mogu pljuvati velikog Edina Dzeku! Mnogo ce vode proteci Miljackom i drugim rijekama nase drzave dok se pojavi novi Edin Dzeko.
ja gledao tekmu protiv Milana. co'ek nista nije uradio, opalio loptu jednom koja je dodirom protivničkog igrača promijenila smijer i završila u mrezi. jednom lijeni kloc, vazda lijeni kloc
Ne seri, majke ti.
Bez obzira na Dzekine neosporne kvalitete, ko je lud da da 64,8 miliona eura za igrace koji ima 31 godinu.
Dzeko je postao seronja, a i Pjanic isto. Za klubove igraju fantasticno i daju maksimum. Kad treba igrati za reprezentaciju onda se vuku po terenu kao prebijene macke. Ako ce tako nastaviti igrati onda ih ne treba zvati u prvu postavu. Bolje je dati priliku nekome ko se zeli dokazati i ko zeli dati maksimum od sebe.
Koliki je Amrin procenat😂
haj od Dzeke se ovo moze ocekivati al nek je moj Fellaini usao u ekipu mjeseca hahahh kakav je to kralj majke mj moje
Što mali Hercegovac dobije za svoj prvi rođendan? - Plan grada Zagreba.
Pljuju Damira jer je ateista, pljuju Medunjanina jer je ozenio Jevrejku kao sto su i Edu Majku, pljuju Dzeku jer je ozenio curu koja ima srpsko dijete itd, da sam neki sportista nikad ne bih zaigrao za ovu nakaradnu zemlju, Nurkic najpametniji ispao, sto da mu papci koji su negdje izvukli cenera za kartu zvizde i psuju sa tribina.
pa ko god ozeni jevrejku izlazi iz Islama
@marijuana05 Sve potpisujem
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Necemo imati boljeg..
nakon salihamidzica
Dijamant Bosanski!
bosnjacki majmune