Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Dzekooo
Jedan je Dzekoooooo
Dzeko, Zmaj od Bosne.
Čovjek ubi milione al mi drago ko da mi brat igra.Jednom sam imo priliku a ga lično upoznam nakratko....ko mi ga počastili sokom ha ha ha smiješna situacija kuckamo za kahvu a on popi cjeđenu narandzu.Al Halalosum bar smo se slikali sa njim ha ha ha.Fantastičan momak tek prešao u san.city i došo malo u rajvosa sa golfom6 friziranonapucanom.....jbt....
BH fudbal legende : Asim Fehratović, Ivica Osim i Safet Sušić. Ostalo sve popišaj..😔
'Vučica izvodila korner s desne strane' ....😂😂
Bravo za Dzeku, al'"majstorski", kontam proso trojcu i dva puta golmanu kroz noge provuko loptu i zakuco u mrezu petom. A ono.. Pa ono bih i ja dao... Al' opet svaka cast Dzeki.
A jadnih komentara braco mila,tacno se vidi da nemate sportskih uspjeha i da zalite za tim iz dna duše.Tacno za smijanje.Budite malo realni, covjek je prosječan napadač koji igra u prosječnom klubu.I pola svoje karijere je proveo na klupi.Samo onaj penzioner iz Sampdorije zabije triput vise golova od Edina za sezonu,da ne spominjemo ostale vrhunske napadače.Malo realnosti nije na odmet.
Ma bravo institucijo.
Dzekson salje Milan u Prvu federalnu
Dobro. Al kakva je ovo majstorija?? E ako je ovo majstorija, onda vam je opravdano sto uzdizete i velicate Silajdzica.
Jedan, jedini, neponovljivi Edin Dzeko. Klasa koja ce se pamtiti dugo dugo
Trpaj Milanu .
@BHbraniocBosman345 zvuci gej
majstore...
U Romi trenutno nema igraca koji ga moze poigrati.... samo gazi babuka 👌🏻👏
Batman naš