Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto te k'o Fadil...
@gooUser1563701828 Svi respiratore poklanjaju, a on dres sa potpisom. Bravo Edine dijamantu. Nista ne brini, to su geni kameni, okupatori uvijek uzimali, pa su geni postali skrti.
@gooUser1563701828 Možda je vas oduševio. Đoković nije donirao ni dres ni reket, već novac bolnici u Bergamu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hajd javite kad mu je stolica tvrda
@MedoIzPecine Ja na prvu pomislio rekoh izdvojio 100 hiljada eura i kupio po tri respiratora za bolnice u Rimu i Sarajevu. Kad ono dres potpisan. Hajde dobro.
@MedoIzPecine Evo sad su javili iz redakcije .....prekosutra je to planirano sa stolicom ...bice i prilog : galerija sa slikama, samo nece biti slike iz wca, ali ce biti kako hanuma vjezba, dok ok kaki :)
Dzeko zabija i kad ne igra...
E sad nam je lakše
zaboravili ste koliko je Džeko dao para za liječenje naše djece ccc
Kraljjjj!
Kraljjjj!
Kad je prošle godine izašao članak za kaafić u Dubrovniku mu,ja napisao što nije u Sarajevu pokrenuo nešto i lupali ste minuse mi. Ssad se vidi ko je pravi humanitarac i ko pomaže,a ne on kloc jedan. Đoković i ostali su pokazali humanost i poklonili svojima,čak i klinjo Musa,al neka opet vi navijajte Džeko hahaha
5 mil zaradi godisnje realno i previse od njega ,nekad su ljudi zadnji zalogaj davali drugom i nisu se promovisali , nazalost 90% je ovakvih kao on , mozda i neko progleda nakon ove corone i skonta u kakvom svijetu vrijednosti zivimo i ko su nam djeci idoli , tuga
@hrdonja.. Sto bi on davao,sta je sa drzavom, zasto placemo poreze. Kada treba lovu razgrabiti svi su tu, kradu nemilice. Sada nema para za respiratore, neka nema,samo glasajte za svoje pulene.
vaauuu, evo plačem i ja
Edine covjece podavi nas vise svojim informacijama. Malo ti u teretani, malo Amra, malo ti sa djecom, malo Amra, malo ti nesto izjavis, malo Amra i tako svaki dan. Popusti covjece
Bravo Džeko! Valja biti uzor nekome! Nije mala stvar da u Rimu, u Romi i Laziju, kapiteni budu naši ljudi! Samo tako nastavi, bolji si ambasador ove napačene države od svih ambasadora zajedno!
Ja sam odusevljen, ne znam kako cu zaspat veceras. 👏
Dzeko sei una brava persona,che rapresenti bene popolo bosniaco nell mondo!
Bosnjo samo voli pametovati i palamuditi, za to smo level pro. Svaka cast gigante, kapa dole.
@Eaglerimsi88 moze li šešir
Dosta više sa ovim papkom, udušiste sa njim.
La maglia del cuore Unico grande amore