Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Laki lu, Moje pravo da mislim i pišem šta hoću. Hebo te Đeko u vrh gujice paksinave i tebe i ovog novonarčića što doživljava svaki dan ekstazu kad prepisuje najnoviju i najekskluzivniju vijest dana o krelcu Đeki.
ovaj novinar mora da je peder koji je se pali na Đeku ...ovo nije normalno sto jes jes
@Ja Vodi ga sebi kući. Kretan najobičniji, bubuljičavi. Da hoće nogu slomiti. da nogu slomije ???? bubuljicavi???? kreten????? ako nisi imao sta pametnije da napises nisi trebao ni to.
Je ko Dzeko?
Blago budalama.
@MK Smrdo jedan. Šta ti znaš ko sam ja i koliko imam? Koliko on zarađuje to je njegov problem. Ja nisam u životu prolio znoja onoliko koliko on prolije za jedan trening. Relativno je to koliko je njemu bolje to što (možda) ima više para. Prema tome, nataknem i tebe i tvog bubuljičavka na moju karu.
a u pi. C ku mat erinu vise i ovaj Dzeko, dopi zdeli ste vise s njim.
Kakve veze imaju Bosnjaci majke ti mile ?? Ebo te ovo sve go kompleksas - u svakoj temi i raspravi vide neko \"ugrozavanje\" naciije ili čega već - vjerovatno zato sto jedino o nacionalizmu mogu pricati, posto i m je to ocito jedini oblik afirmacije, ako takve osobe uopste i znaju sta znaci rijec afirmacija !!!!! Ja sam Bosnjak i po ocu i po majci i dedama i nanama i fakat mi takvi komentari poput ovog idu na zvice i sve vise lice na bolesnu srpsku retoriku s\'pocetka 90-tih: \"Srbi su ugrozeni \" !!! Radite vise na sebi, a manje se brinite za \"svoj\" narod :)) P.s. izvinjavam se raji na ovom neprimjerenom komentaru ali fakat me iritiraju komentari tipa :\"Mi Bosnjaci, ili mi ovi ili oni\" Dzeko sretno - gdje god da odes ili da ostanes - zelim ti sve najbolje :)
jel ovo znaci da Bufon kupuje Dzeku?
kreteni zavidnički, zbog takvih nikad bošnjaci nece napredovati !!! daBogda se vama sve desilo što drugom poželite !!! amin
Duvajte u vuvuzele i ganju a ne glupirajte se po ovim forumima.
Ko bi rek\'o da sa-x pise o transferu Dzeke. Bas ekskluziva!
Momak igra što jest jest, al jest i da ste vi naporni s tekstovima o njemu
Spominje li k\'o Salihovog amidžića. I on je u Juventusu
@Ja: Jarane, Dzeko bi ti za jednu svoju sedmicnu platu mogo zakupiti kao licne kurave i mamicu i sekstricu (i odvesti ih kuci), pa ti pricaj koliko hoces...