Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzeko lave, kupi kakvu jahtu i bjezi iz BiH, idi odmori se negdje posteno, zasluzio si, ovi te samo vucaraju bez-veze!
Kakva smo mi nacija, to je za nepovjerovati. Nije ni cudo sto nam nista en ide kad smo tako zavidni! Pa hvala Bogu da igra za pare, ali ne budite bezobrazni i neposteni, koliko god da je Dzeko bogat, opet nije izgubio svoj duh i sjetite se samo koliko je novaca dao u humanitarne svrhe.Znaci, momak je ostao na zemlji i nije ni sekunde nafuran, koliko bi mogao biti. Budimo realni, malo ko bi to ucinio. Nama niko ne valja... Ovom liku svaka cast, i dabogda imao bilione, a ne mione!
Osladila se laka para... samo da ne bude na kraju, kako došlo tako ošlo....
J E B O VAS VISE ON .
Imali koji krscan da mi zabije debelog u pakas.
karina od igraca... realizam
zebice ti ga baloteli..........
kak je ovaj Džeko simpatičan
Pare vrte gdje burgija nece..
vidim mnogi ovdje imaju ogromnih problema sa ljubomorom! Pa šta, hvala Bogu pa zarađuje dobro...bolje da ima već da nema...meni ionako ni iz džepa ni u džep...pa hvala Bogu kad ima priliku da zaradi...on da nije dobar, ne bi ga sigurno toliko plaćali i otimali se za njega!
Pare,pare,pare...Pa ljudi ljudski,nije čovjek otišao da igra zbog dlkaka,nego zbog para,a nađite ga ko nebi? Imaš sreću,talenat,šansu,volju,nije ti mrsko,menadžer ti je sposoban da te proda,živiš u Bosni... i ti onda kažeš ma nema potrebe,ispijaću kahve,čekaću od starog koju marku da mogu ići u grad...glupost brate.a što se tiče kvalifikacija za svjetsko,ne dobijaju se bodovi protiv grka nego protiv \"slabijih\".Mi da smo razbili u tiranu u Albaniji na zadnjim kvalifikacijama,nebi nam puno bilo krivo što je sudija svirao penal Spahi nad Francuzima,niti bi išli na Portugalce u baraž.Kad razvalimo Slovačku,Litvaniju,Latviju i Lihtenštajn,sa Grcima bi dovoljno bilo i nula,ali to smo mi Bosanci,u zadnjoj utakmici u 85. minuti hoćemo direktno na svjetsko....Teško!!!
\"Edin Džeko, napadač bh. nogometne reprezentacije i aktuelnog engleskog prvaka Manchester Ciyja u subotu je po treći put izabrana je za Idola nacije u organizaciji portala sportsport.ba.\" sta je to koDze odsjeko tuki :D
Igraj gdje hoces, uvijek si najvoljeniji
sa safetom trenerom nigdje mi ne idemo upamti
Otici cemo i mi na mundijal, samo se jos ne zna koji
KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC KLOC