Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa za koga ce drugog, Džeko navija za svoju drugu domovinu.
Dok god su Hrvatska i Srbija reprezentacije hrvatskog odnosno srpskog sveta, koji su oba suprotstavljena ideji nezavisne i cjelovite Bosne i Hercegovine, ni jedan BH patriot se bi smio radovati njihovim uspjesima.
bravo dečki ... 🇭🇷🇭🇷🇭🇷 ...
Gospoda uvijek bili, za razliku od dijela bošnjačkih političara koji rade protiv Hrvata, a jedino što su uspjeli je zavaditi 2 prilično prijateljska naroda.
I za razliku od svih hrvatskih politicara, vecine novinara u toj sluzbi i ogromne vecine indoktriranog naroda u Hrvatskoj koji vec 30 godina rade na razaranju susjedne im drzave ciji su najbolji sinovi odbranom u Armiji BiH pomogli da se Hrvatska oslobodi tj. vezali ogromne srpske snage na BeHa teritoriji.
Bolje tako,necete se uznojiti.
Hrvatski drzavljanin i potomak ustaskog pukovnika. :D
I hrvati su navijali za Vas Al u K.. Cu Hajvani
Pjanic tu ne igra trenutno..za stalno je tamo. :D..PeMziju ce zaraditi..lol..cuj trenutno..da nece u Barcu opet na posudbu. (grohotom se smijem).
Pravi ljudi!!
Nabijali su za Kanadu
Putovnicar moooj! Zivi bili sto godina.
Šta fali ljudi realni prate što vole!
...dasu mal bolje nabili kondiciju,mozda bi ih dalić i pozvo
Izdajice ...prosječni bosnjo danas navija za Kanadu, a idući tjedan za Belgiju? Ili?
Ovo je bošnjo taliban! Bošnjo taliban je glup i zaostao Nemoj biti kao bošnjo taliban
Lak je život bošnjin, danas za Kanadu, sutra za Kamerun, prekosutra za Belgiju, nakosutra za Švicarsku.
kol'ko je ljepse k'o gospodin gledat sa tribina, a ne da sad moraju tamo dolje ganjat onu loptu, jel'de vas dvojica?
Tkzv hrvati odnosno katolici iz Bosne nece da navijaju za zemlju u kojoj zive i gdje su vjekovima ali zato plemenita zivotinja i pametna Bosnjak je intelektualno bice i poznato po svojoj pameti,eto navija za susjede.
Za Bosnu navijla za koga če drugo
Nisam znao da i mi ucestvujemo na SP😉
Prvo, ovo je sport navija kok za kog hoce, drugo ovo je biserina vizija diplomatije kao aman zaman ne dao Bog da navijas za hrvatsku , ako mrzis pomoci ce nam to.