Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma wolfsburg je šampion +++++++
jeste glupi ocam nemre nikako biti kako pise u ovom clanku\"Nakon žrijeba za šesnaestinu finala LIGE PRVAKA...održan je žrijeb i za šesnaestinu finala Evropske lige\"
FINALE-1 UTAKMICA,POLUFIN.-2 UTAKMICE,CETVRTINA FIN.-4 ,OSMINA-8,SESNAESTINA-16.....................................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ma nemate vi pojma, nije 1/16 finala lige prvaka vec 1/8 finala to svaka budala zna
jesi budala, finale ( 2 ekipe) polu finale ( 4 ekipe) cetvrtina finala ( 8 ekipa) osinafinala (16 ekipa) sesnestina finala ( 32 ekipe) botovi :)
glupane, znas li ti sta je 1/16 finala? to ti je 16 timova, ilitiga 8 tekmi....sad pogledaj ovu listu gore i reci mi koliko timova vidis i koliko tekmi? i reci mi kako moze biti 1/16 finala lige prvaka i 1/16 finala evropa lige kad u prvom ima 16 timova a u drugom 32? hajde pametolog sad priznaj da si ispo glup
@Pametologe Glupani, ovo je 1/16-a finala, prvo provjerite prije nego ljude napadate ;)
halo ba nije 1/16 finala vec 1/32 finala
Idemo Unirea !!!
nije ovo sesnaestina finala, ovo je runda 32 il prva runda ili kako se vec zove
ja vam naslova .sto je to vilareal opasan matere ti.sto ga je sugavi salcburg nahuzio.a pun mi je sesir i ove dvojice igracina,u njemackoj razvaljuju ,a kad treba raju obradovati glumci iz spanske sapunice.PARDON PORTUGALSKE:
hsv vs psv lol:)