Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džeko rezervna opcija u arsenalu??? E i vi pišete svašta aahahhahah jel ovo neki vic?
Ovaj clanak je glup, kao i novinar koji ga je pisao, a evo i zasto tako mislim: Kako stvari stoje ovaj Arsenal nece uspjeti dovesti ni Michu-a, a kamoli Dzeku Svaka ozbiljna ekipa je je vec iskristalisala ekipu za narednu sezonu, tako da prodaja glavnih igraca ne dolazi u obzir. Pogotovo to nece uraditi superbogati City. A Arsenal treba odrijesiti kesu ranije, ne cjepidlaciti i dovesti ozbiljne igrace na vrijeme. Ovako mu ponovo predstoji broba za 4. mjesto u ligi.
Moze Dzeko, jes da je zeljin kloc ali je nekako dobar hebo Amru svoooju :D
Arsenal Džeki nije ni u rezervnom planu... Ma zdra'o topnici.
Nekad mi je ovaj Arsenal bio simpatična ekipa, ali ovo danas nije ni sjenka nekadašnje... Šteta...
Najvjerovatnije da je patka,ali ne bi bilo lose za Dzeku,kad se sagleda iz drugog ugla. Arsenal jeste slabiji od Citya,ali bi u Arsenalu bio standardni prvotimac dok se u Cityu,realno,nece previse naigrati pored Negreda,Aguera i Jovetica.
AHAH Arsenal slabiji od Citya sta ono bi neki dan ? 3 : 1 ;)
Arsenal nikad u istoriji nije bio slabiji od frankestajna city-a...niti ce :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ovi iz arsenala samo imaju opcije i zelje,a nisam cuo da su i jednog igraca ove godine kupili
Luse cujes...
ccc, a i ovih iz Arsenala, umislili su si previse da mogu dovesti koga oni zele :P
Gustavo ... jedina mogućnost koju Arsenal može realizirati. Isto trgovina sa odličnim stvarima, ali koje iz nekog razloga ne rade baš najbolje :D
Samo lagano, sjeti se ovih rijeci za jedno 17 dana
ahahahahahhahahahaahahah kakav lažnjak i glupost majko moja
Koja glupost !! Baš bi Dzeko prešao u Arsenal a i Pelegrini bi ga garant pustio !!