Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala tebi I Zmajevima, kapitenu!!
neretva udji sine u kucu, zima ti je vani, mami i meni ne smetas a nije prvi put da nas gledas
Hajmo se malo anketirati, Bosanci I Hercegovci.... Mene je zadeverala nasa naredna utakmica. Pitanje: MOZE LI BOSNA POVALIT' BELGIJU U SEPTEMBRU? Ja mislim da mozemo. Belgija je "prenapuhan" tim. Ko se slaze?
Danas svak svakog moze dobit,ali reci idemo u Belgiju i pobjedit sigurno,ili obrnuto,bilo bi i za njih i za nas malo pretenciozno,tako da mi nemamo druge nego se nadat pobjedi,a njih jesu malo napuhali,ali nista manje nego nas nasi mediji,daleko smo i mi od ozbiljne reprez jos,fali tu jos puno toga,Izrael nije mjerilo
Mene na neki naci raduje,sto jih je Wels pobjedio. I to iz razloga,da protiv nas i oni traze pobjedu!Bit ce i oni pod pritiskom,kao i Izrael juce!To me hrabri pod broj 1. Hrabri me Mesa i njegov strucni stab.Izgleda da smo tu mnogo jaci od Belgije! Igracki sto se tice klubova i imena su jaci od nas,al to ce morati dokazati,al ne pred svojom publikom,vec pred nasom!!! Tako da ako saberete,vidite da imamo vise pluseva i zato vjerujem u nasu pobjedu!!!! Mesa ce pronaci Ahilovu petu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
EDIN DZEKO NAJVECA LEGENDA BOSANSKOG SPORTA U HISTORIJI
osim onim vehabijama što su gazili zastavu!!!!
Ne lazi...,priznaj da je ljepse probuditi se uz Amru...
jel iko zna sta je bilo od zukanovica i sto nije uopste ni bio na klupi?
culi smo se ali sam ga zaboravio pitati. pozdravio te I kaze da te ne treba biti strah
Jesi to gledao Farmu ili Parove pa nisi u toku ?
Podržimo formiranje 3. entiteta!!!!
Luigi, podpisujem.
Ja sam, priznacu, malo kad bio ponosan na nas drzavni tim k'o juce. Ne samo sto smo dobili utakmicu, tesku utakmicu, u nezgodnom trenutku, a protiv "skakljivog" protivnika. Bar jednako vazno - cinjenica da smo sportski, ne stedeci grla bili uz tim I doprinijeli pobjedi, a sve to civilizovano, bez ijednog incidenta na racun gostiju. Srce mi je bilo vece od Igmana. Ponos jedan!! A, Edine, ono mini-remek djelo od solo akcije sto zavrsi u precku...ono je po fudbalskim uzdbenicima! Izraelski igraci se samo zgledaju. Hladan znoj ih probija. :)))
Smrdijo smrdijo-kurvo balkanska, niko te nikad nece mrzit ko sto te mrzim ja. Jusuf ti zabije i sad te siluje i mala Danska.
Smrdija gubi od 2:0!!!!!
Neka nebeski narod organizira svoju Olimpijadu. I tu bi se medzusobno pobili,popljuvali i po*** matere,....
E sad nek neko kaze da nije bilo problema i to kakvih u reprez.,jer protiv Cipra i Izraela izgubiti mogli smo ako nismo htjeli igrat,a nisu htjeli to je bilo ocito,pa cak i sa nekim pogresnim taktickim zamislima,mi bi njih dobili
Pa uvijek imate maksimalnu podršku naših navijača, samo ste od SP bili ko pod sihirima. Dobro je pa ste konačno otresli taj maler sa vas i sad guraj naprijed! Nećemo vam zamjeriti ako se ne plasiramo, ali hoćemo ne date 200% i ne budete ginuli na terenu - samo to da zapamtite!
Tacno tako.
Bravo momci