Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O Leary nam je unistio to ljeto , gnjida novozelandska ..
O Leary zalosna ti majka sto nam unisti ono malo rahatluka ? :D
vala kiša nam je uništila ljeto, al et :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije Boga mi :(
Te noci sarajevska mi je ostala u ruci, blijedo sam je pogledao i zapitao se: "Sta ovo bi?"
Fino se podjestiti na taj mundijal, ali ruzno je to tako gledati. Idemo dalje, cekaju nas nova europska/svjetska prvenstva. Drugi put cemo imati normalne sudije(bar se nadam) IDEMO BOSNO!
sta nam uradi covjek dabogda izgorio
Da_bog_da mu sve ovce pokrepale!! Al' opet...zao mi ovaca. :(
A da napisete o uspjehu naseg Hamze Alica, covjek osvojio zlatnu medalju na Europskom prvenstvu!? Kod nas se sve vrti oko nogometa, pa pogledajte kakve ljiljane imamo u drugim sportovima, ljudi bez pomoci drzave predstavljaju domovinu na najbolji moguci nacin a za to ocigledno niko nema sluha. SVAKA CAST HAMZA!
Mi uvijek useremo kad je najbitnije,od fudbala,preko rukometa do kosarke.
Cuj greskom sudije...pa nije sudija sastavio tim bez lijevog beka :-)
Ovo i zvanicne statistike (da potkrijepim moj raniji komentar): Udarci u okvir gola: Nigerija protiv Irana 6 puta Nigerija protiv Argentine 7 puta Nigerija protiv Bosne i Hercegovine 13 puta. Jos treba napomenuti da je Nigerija Argentina vise bila revijalna utakmica, jer je sve bilo odluceno. Pa vi sad pricajte o ofsajdima.
svi su nas *** pa i ti O leary jel pederu novozelandski.
Jedva čekam dan kada kompjuter bude sudio na utakmici. Nema "ali".
sve je laaaaz sam pusta laaz osmi smrti.
Cisti gol!
I sta sad ima veze jel bio ofsajd ili nije. Nismo mi tu utakmicu izgubili zbog ofsajda, nego zbog Susiceve taktike i sto su nam Nigerijci stovirili jedno deset cistih sansi na utakmici. Realno je trebalo biti 5:2 ili 5:3 za Nigeriju i onda niko ne bi spominjao ofsajd.
neka tako nam i treba hahahha
pa sve se stima ,tako i to
Lijepo me jeza prođe kad ovo vidjeh.. Hebo vas Tito taman sam uspio preboljeti a vi ste me morali podsjetiti.. Bem ti i fudbal i sudije.. pu...