Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVE NAJBOLJE NAŠEM PONOSU - ZMAJU OD BOSNE
Bolje igraš kad udješ sa klupe, Manciniju dugujes uslugu što ti je našao žicu, treba i Pape istu taktiku furat.
nakon danasnje utakmice,dzeko nemoj da te ikad vise cujem da places kako neigras...sramotis se samo
Tražite posao? Posjetite nas na prvoj društvenoj mreži za poslove Job.ba
et danas si opet dobio priliku po ko zna koji put..dlaka od igraca.,
i jesi za klupe...precjenjen igrač...zadnja protiv Ajaxa..izgledao si kao ovca na terenu..izgubljen...posrećilo mu se protiv ovih mali klubova ...one golove bi i moja baba dala....dečko vratise ti u Wolzburg..tamo ćeš sigurno manje biti na klupi
@bosanceros Tebi druze treba istjerat zlo a utjerat dobro! :)
svaku utakmicu priliku docekas u otprilike 76 minuti
Znate zašto je Bosanceros ljut na Dzeku? Zato sto Bosanceros radi u jednom hotelu u Kanadi kao sluga, a Dzekson dosao u goste ,pa je doticnog Bosancerosa po duznosti poslao po kondome. Kad je Bosanceros donio kondome na vrata sobe ,imo sta i vidjet. Sestra mu se po krevetu valja ,ceka da je Dzekson nafiluje. Poslao ga Dzekson po kondome ,da bi mu filovao sestru hahahah... E moj Bosancerosu ,nije ti niko kriv sto ti je sestra hotelska sobarica a ti potrcko....Da budes vala ucio....Ali ajde kad dozlogrdi i ne budes mogao vise raditi ,uvijek mozes LAPOT da furas po roditeljima hahahaha. Cuo sam na LAPOTU bude vise mesa nego za kurbana hahahaha.
dzeko drug....druzi se vise sa balotelijem. nemas ti tamo raje nego sigurno preko vikenda skajpas sa onom tvojom droljom i sa \"rajom\" iz rajvosa.
i mi cemo docekat ulazak u evropsku uniju bjezi jos dok mozez
Bravo na razmisljanju Dzeko! I pored tolikih para, ne glumis razmazenu zvijezdu, to je za svaku pohvalu.
prenos tekme i svi golovi na 4 fudbal .com
Haj bolan u kakvom timu igras za tebe je samo klupa. Ne da je tim bolji od tebe, nego igraju takav fudbal da se ti nemozes pokazati. Bolje je kada udjes, svako umoran, nema vise ideja a ti ho ruk i opa. Kada igras od prve minute na terenu izgledas ko pijana kokos.
samo igraj svoju igru care, najefiskanisji si igrac lige ove sezone, a mancini leti odatle ko visek nakon ove szeone... tvoj novi trener je pep
Edine,kao najplaceniji nogometas u povijesti ex Yu prostora,sa sedmicnom platom od ca.200.000 eura ti Edine vidi gdje za pribliznu svotu novca mozes(Engleska,Italija ili PSG) da predjes jer se samo nakon Njemacke Bundeslige i tamosnjih uspjeha nemas vise kome dokazivati i trpiti. Pozdrav i sretno u januarskom prelaznom roku!
trenutno je bolji od ijednog Srpskog fudbalera pa ti vidi