Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Impozantan CV ima Dzeko. Balkan nije imao ovakvog napadaca. Jos ako bi osvoio ligu ove godine, što bi volio i zbog Totija, ostao bi upamcen kao jedan od najvecih.
Najbolji igrac balkana svih vremena ! Svjetski a nas Bosanski !
@trpač Ibrahimović Zlatan sa Balkana?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To Dzeksone :)
majstor!
Citam komentare, svi gaa hvale.. Naravno drago mi je zbog toga, jer Edin to zasluzuje, nakon svih radosti koje nam je priustio.. Samo se iskreno nadam da nakon par losih partija nece ponovo poceti klasicno pljuvanje "kloc, maneken" i slicne gluposti.. Dzeko je jedan od najboljih, a prije svega nas je. Samo nastavi Dzeko, do titule najboljeg strijelca ;) zasluzujes to !!
Postoje dva Dzeka.. Jedan sa samopouzdanjem i jedan bez samopouzdanja. Dzeko bez samopouzdanja je prosjecni do ispodprosjecni napadac. Dzeko sa samopouzdanjem spada u top 10 napadaca svjeta.
Postoje dva Dzeka.. Jedan sa samopouzdanjem i jedan bez samopouzdanja. Dzeko bez samopouzdanja je prosjecni do ispodprosjecni napadac. Dzeko sa samopouzdanjem spada u top 10 napadaca svjeta.
dzeki se osladilo...ne vadi ga 😂😂
KA PI TE NU 👏👏👏👏👏👏👍
Ljubi ga majkaaaaa
da li džeko može bit novi Toti
Ili Toti može biti stari Džeko?
Oooo Edin Dzekoooo oooo
Tko rekne da je Đeko kloc -nabošču mu majne klotz uusta!
Dobra mu naze , do bi joj dam popos pe...
Ja bt zenu u cku za ovo
oooooooooooooooo Edin Džekooooooo
Edin umace golove ko pekmez sa kajmakom
Dzeko pokazuje i dokazuje da si trenutno jedan od najboljih napadaca na svijetu...bravo majstore samo napred.